maxxa 303 Napisano Jun 20, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ugac, mora biti bela pozadina Čekamo čeljade pa sutra zovem štampariju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan I evo ga: 1. 2. 3. 1? 2? 3? Stampaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrovece ;D Zasto ne zuto? Celu stvar tripujemo danima, i sada zbog tamo nekih para da bude bela..JOK!! Nemere, Maxxo kazi jos koliko treba para? Sutra je Balansero i widimo se tamo.. Mnogo je efektnija zuta.. Dalje drug na drumu asocira na onu davnu akciju..Koja je bila sasvim ok..Delile su se cak i neke znacke i statijaznam.. Sada je 2010 dodamo BUDI i superica ;D Znaci, ko god bi jos dobrovoljno donirao neki dinar ili euro..svejedno moze to sutra uciniti u Bal;anseru ili direktno nafatati Maxxu U sredu nalog za stampu i za vikend da lepimo Moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4250 Napisano Jun 20, 2010 Ne silazi, 6600 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam hteo da se mešam više da ne ispadne da solim pamet. Ostavite žutu i varijaciju druga na drumu, novac ćemo skupiti za sutra u Balanseru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam hteo da se mešam više da ne ispadne da solim pamet. Ostavite žutu i varijaciju druga na drumu, novac ćemo skupiti za sutra u Balanseru. Cak i ako se skupe pare, pa se skupi jos para, pa jos, pa jos, JA ipak mislim da treba da se radi bela jer nije toliko losija od zute, ok je, a bice ih vise, a to nam je cilj... Ne utice mnogo na celu pricu to sto je bela, a ne zuta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4250 Napisano Jun 20, 2010 Ne silazi, 6600 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba žuta, em se bolje vidi em je primerenija svrsi tj. odgovara dominirajućoj boji saobraćajnih znakova koja je uobičajena i očekivana. Refleksno se pažnja privlači na žutu za upravljačem. Budi drug na drumu, nekako izjednači slova da budu jednako vidljiva. I šta bi sa drugom varijacijom, MOLIMO PAZITE, jel bila ideja da se urade obe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Gresis sinovac..Od pocetka je zuta..I sad na kraju da ispadne bela..NE! Sa glasanjem se zavrsila i demokratija... Mala ispravka..Preksutra, tj. u utorak u Balanseru @ gosn. Djunta..Neka ih tvrdoglavih..Nek im bude JA.. samo da se uradi.. A za nas dvojicu..mozemo da odemo do mog ortaka da nam napravi kake ocemo..ako hocemo..al to sad nije bitno.. MAXXO KOLIKO JOS PARA TYREBA??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4250 Napisano Jun 20, 2010 Ne silazi, 6600 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio i još uvek sam tvrdoglav pa razumem al poštujem inicijativu i entuzijazam. Dogovorićemo se suta u Balanseru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Kako god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 20, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobih odgovor u vezi cene štampanja naše nove, demokratski izglasane nalepnice: Moj mail je glasio ovako: "Stevo šaljem ti nalepnicu koja je izglasana, ukalkuliši tamo šta i koliko pa da se čujemo" SMS od Steve: "Brate uradili smo kalkulaciju za ovo, na 1000 kom i u 3 boje cena je 110 eura. Malo je skuplje nego prosli put zbog tri boje i zato sto cemo morati i pripremu da preradimo. A duza stranica bi bila 24cm... Eto pa mi javi sta ste odlucili" Samo da podsetim na naše finansije: Ljudiiiiiiiiiiiii! :) ČUJTE I POČUJTE! Skupili smo kintu i za drugu turu!! Novo stanje, jeste 6780 dinara. Nakon ovoga novac je doneo i DEJAN ZEMUNAC - 1000 din. Kod KIKE se nalazi još 500 din koje je dao dragan66 Tako da naše ukupno stanje iznosi: 8280 dinara. Javio mi se putem pp još jedan član bjb koji je ponudio da uleti sa još 500 din ukoliko nam zafali... To je pozitivno. Dakle kod mene se nalazi 7780 dinara, ako bih se video sa KIKOM i Kypck-om imali bismo 8780 dinara. Za žute nam treba 11000 dinara. 11000 - 8780 = 2220 dinara. Da li ćete ove ili one, sa textom ovim ili onim... Nije ni bitno... Pažljivo sam pročitao tekst... I odlučio sam da sačekam šta ćete odlučiti, ja ću proslediti nalepnicu i javiti kada budu gotove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Svrati u utorak (a ne sutra) na kotlic.. Stvarno zbog dve crvene... Zamolio bih i Kiku i Kypck-a, da takodze svrate.. I Zavrsena stvar.. Vec sledeceg utorka Balansero ima da deli primerke..i da se zuti.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4250 Napisano Jun 20, 2010 Ne silazi, 6600 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Računaj na hiljadaraku od mene, ako zafali, može još. Prekosutra, a vala može i sutra samo da ne bude kiše. Ima oranžina u lepim flašicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan dolazim sutra 22.06.2010. u balansero samo recite vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 21, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kad god dosli dobrodosli.. Od 17h pa nadalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 21, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Radim do 21h pa dodjem pravo sa posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 21, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pare ce biti na sigurnom Treca knjiga na drugoj polici s leva kad udjes ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 21, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja mislio da sam ja jedini koji gleda otvorena vrata ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan ja mislio da sam ja jedini koji gleda otvorena vrata ;D Nisi maxxo... ;D Pa dobro, evo i zuta je spremna: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 21, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan glasam za prvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan prva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Treca, a moze i prva ;D Veceras pada presek stanja I da, slobodno donirajte koliko hocete i mozete..ako para pretekne, a nadam se da hoce..uradicemo veci tiraz.. Prosto i jednostavno.. Majstore, natoci za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jun 22, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Treća! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4250 Napisano Jun 22, 2010 Ne silazi, 6600 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Treća! Dame imaju prednost i poštovanje. Ko moja supruga, pridružujem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano Jun 22, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan glasam za prvu takođe za prvu, već bila izglasana... ajmo ovako pa za sledeću turu menjamo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...