DzOkS 1172 Napisano Jun 18, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajte ljudi ako boga znate! Nema recepta za uspeh ali znam savršen način za propast: pokušaj svima ugoditi. Браво, одлично речено... Пресеци и уради!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Djunta, ti (ili tvoja zena) si bese predlozio da umesto DRUG NA DRUMU pise BUDI DRUG, tako bese? Mislim da je to bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Jun 18, 2010 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Djunta, ti (ili tvoja zena) si bese predlozio da umesto DRUG NA DRUMU pise BUDI DRUG, tako bese? Mislim da je to bolje... Moja supruga, da lepo zvuči u bilo kojoj sitaciji i nameri, BUDI DRUG, pusti me da, daj mi prednost, pomeri se da prođem...zaista je dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Djunta, ti (ili tvoja zena) si bese predlozio da umesto DRUG NA DRUMU pise BUDI DRUG, tako bese? Mislim da je to bolje... Moja supruga, da lepo zvuči u bilo kojoj sitaciji i nameri, BUDI DRUG, pusti me da, daj mi prednost, pomeri se da prođem...zaista je dobro. Too cika djunta! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Jun 18, 2010 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan BUDI DRUG, ne čikaj me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan BUDI DRUG, ne čikaj me. Pa za mene i jesi cika, sta ja imam, jedva 20. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Jun 18, 2010 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ajd, BUDI DRUG, pusti godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Ajd, BUDI DRUG, pusti godine... Dobro ciko... Salim se! Evo nec` vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Jun 18, 2010 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Baš si drug, BUDI DRUG... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Baš si drug, BUDI DRUG... Zasto niko ne da komentar o tome? DRUG NA DRUMU - BUDI DRUG... Sta bolje zvuci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Baš si drug, BUDI DRUG... Zasto niko ne da komentar o tome? DRUG NA DRUMU - BUDI DRUG... Sta bolje zvuci? Meni je bolje : Drug na drumu - asocira na nekog ko ce da ti blica kad vidi radar patrolu, ko ce da ti stane i ponudi alat ili telefon ako si u kvaru ... ovo drugo Budi drug - opet aktivira osnovnu srpsku osobinu inat "oću boli me Q, budi ti drug pa se skloni meni...." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Baš si drug, BUDI DRUG... Zasto niko ne da komentar o tome? DRUG NA DRUMU - BUDI DRUG... Sta bolje zvuci? Meni je bolje : Drug na drumu - asocira na nekog ko ce da ti blica kad vidi radar patrolu, ko ce da ti stane i ponudi alat ili telefon ako si u kvaru ... ovo drugo Budi drug - opet aktivira osnovnu srpsku osobinu inat "oću boli me Q, budi ti drug pa se skloni meni...." Najbolje da bude BUDI DRUG NA DRUMU! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 18, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan i meni je gotivnije drug na drumu... ovo budi drug može da se okači i na ulazna vrata dispanzera nego... jel' i to da menjam? ajde ko je napravio nalepnicu neka edituje šta treba, da ne skrnavim tuđe radove... nisam tol'ko lame Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Jun 18, 2010 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Baš si drug, BUDI DRUG... Zasto niko ne da komentar o tome? DRUG NA DRUMU - BUDI DRUG... Sta bolje zvuci? Meni je bolje : Drug na drumu - asocira na nekog ko ce da ti blica kad vidi radar patrolu, ko ce da ti stane i ponudi alat ili telefon ako si u kvaru ... ovo drugo Budi drug - opet aktivira osnovnu srpsku osobinu inat "oću boli me Q, budi ti drug pa se skloni meni...." Najbolje da bude BUDI DRUG NA DRUMU! ;D I da pomirimo supruga i ja stavove, odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu primitivnu ideju, ali tek prekosutra mogu to odraditi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 19, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Погани или ко већ ради налепнице, пресеци и уради, немој висе питати ништа. Што више питаш идемо у дубљу полемику.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Погани или ко већ ради налепнице, пресеци и уради, немој висе питати ништа. Што више питаш идемо у дубљу полемику.... Pametno zboris Dzoks. Evo sutra "secem" (sto se mene tice), a nadam se da ce i ostali sutra "preseci" svoj deo posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 19, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja sam štampariji pre par dana već poslao nalepnicu, što se mene tiče - "Jedan poziv menja sve" - zovem i kažem štampaj i gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 19, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan stampaj ono sto smo glasali, pa cemo lako da pravimo sledecu verziju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Jun 19, 2010 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Štampaj, menjamo posle. Čuj se sa Poganim pa utanačite detalje, na mlađima svet ostaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Štampaj, menjamo posle. Čuj se sa Poganim pa utanačite detalje, na mlađima svet ostaje. Neeee! STOP! Kako da menjamo posle stampanja?! ;D maxxo, je l` si usaglasio font? Ne moze da se stampa dok se to ne uradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma evo vam bolji predlog: http://www.wheelies4kids.com/all-wheelie-decals/ a i objasnjenja : ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ipak večeras završio svoje... Jedini problem je što mi ne radi net pa ne mogu da upload-ujem "nalepnicu de finale". Probaću sutra u toku dana da li će proraditi, a ako ne onda u večernjim satima (19+). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan na kraju ispadne "pazi na motocikliste,budi drug" kada se sve izpremesta!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pametniji popushta, ostali kroje. :-\ Ako se niko ne javi... evo reshenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...