pogano_celjade 2 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan pa ništa osim onih par predloga sa 17. strane... hoćeš li dolaziti sutra na protest? Ne verujem...mada nije iskljuceno. Izgleda da Zemun ne gotivi motore... IZMENA: Znaci, ne verujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 16, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan dodji makar do Ušća, ja ću se potruditi da budem tamo u 10:00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan dodji makar do Ušća, ja ću se potruditi da budem tamo u 10:00 Kad? Sutra? Pa ako dodjem do Usca onda cu ici i na protest. Nemam ja fobiju od protesta nego ne znam da li cu moci da dodjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 16, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa 0k, ako dođeš javi se pa se nađemo i dam ti nalepnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan pa 0k, ako dođeš javi se pa se nađemo i dam ti nalepnice... Kako si skroman...naravno i da dam novce. ;D Vazi, videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 16, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan naravno i da dam novce. ;D pa dobro kad si navalio znači polako ali sigurno nam se bliži druga tura! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
efa 1 Napisano April 16, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA VFR 750 F RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bikeri.Da li postoji neka mogucnost da dobijem par nalepnica i ja odavde sa severa?Konkretno Subotica.Ako neko moze da nekako posalje,dal postom,ili preko nekoga,bio bih zahvalan i naravno platio za njih koliko treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 16, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bikeri.Da li postoji neka mogucnost da dobijem par nalepnica i ja odavde sa severa?Konkretno Subotica.Ako neko moze da nekako posalje,dal postom,ili preko nekoga,bio bih zahvalan i naravno platio za njih koliko treba. Javi se cika Jageru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan maxxa'o vidimo se na protestu sutra. ja sam vec dala kintu ali ponesi one print'ove pa da bar zajedno napravimo kratku anketu na licinom mestu! zvrcnucu te cim se upanjkiram! ;D uff javi se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 16, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bikeri.Da li postoji neka mogucnost da dobijem par nalepnica i ja odavde sa severa?Konkretno Subotica.Ako neko moze da nekako posalje,dal postom,ili preko nekoga,bio bih zahvalan i naravno platio za njih koliko treba. Ima kod mene još izvesna količina. I ne treba da platiš Može kafa, eventualno 063.294.802, javi se da ti ih dam, ali tek od ponedeljka. Do tada nisam u Subotici. Jedan deo nalepnica ću poneti sutra na protest, pa ako nekome trebaju u BGD, neka me potraži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
efa 1 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA VFR 750 F RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Jageru,javicu ti se od ponedeljka da se dogovorimo.Naravno uz kafu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan zamolio bih ljude koji dolaze na usce i koji imaju nalepnice kod sebe da mi posalju svoj broj na pp da mogu da pokupim nalepnice a i da ostavim koju kintu (naravno ako ne smeta ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan ako vozachi ne gledaju ili su agresivni dzaba sve ... evo primer .. mene je instruktor za B u autoskoli uchio da kad vidim motor, da ga propustim i ako nema prvenstvo, ako ga izvalim iza mene da sporije kochim, lagano na auto putu ili negde na pravcu da se pomerim skroz desno i ukljuchim par puta sva chetri da mu dam do znanja da moze me obidji itd.. i to ej ostalo kao navika ... e sad.. prvo polaganje sam pao jer nisam bio dovoljno agresivan u voznji,bash to propustanje motora i komentar policajca .. ma ko ga j* ... izguraj g**no .. ( bukvalne rechi ) ... i posle me obori sto nisam bio agresivan ... e sad ako ti to pricha policajac .. na polaganju sta retji ... ja se uskoro planiram obuchiti za A i uzeti neki motor i laganica.. i iskreno ovakvi likovi i stavovi su mi najveci strah ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 18, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan @DEJAN ZEMUNAC ostavio ja broj ali na nekoj od ovih dvadeset stranica je... 0641983069 @Debeli_Zmaj to je strašno i tužno, ali nema predaje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan maxo ove test nalepnice su premale i nista se ne vide bolje da se rade i preko pola strane pa makar samo dve na stranu stale al da moze da se procita smizlo sta bi sa tom vasom anketom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan smizlo sta bi sa tom vasom anketom? propala stvarbar za ovu godinu. Zvala i razgovarala sa max mediom i jos dve firme koje se bave bilbordima, plakatima i ostalim reklamama. Uglavnom su cene astronomske, ali sve tri kuce rade sponzorstva jednom godisnje pogotovo ako se u akciju ukljuci neko ministarstvo. Koliko sam shvatila u tom slucaju placanje se sponzorise od strane grada ( ukoliko se to pametno odradi, a bilborde daje ona firma s kojom se potpise ugovor. jedina stvar je da smo za to debelo zakasnili. Prvo zato sto kad bi isli i bez sponzorstva i sami sve finansirali morali bi da cekamo na slobodan bilbord oko 3 meseca ( kod svih firmi je ista situacija za cekanje),sto znaci da je moto sezona tad vec gotova. Ali ako bi sad krenuli da pregovaramo sa raznim institucijama i predamo zahtev recimo ministarstvu za saobracaj i skupstini grada, pa ako oni odobre projekat, onda projekat predajemo pre decembra meseca firmama za bilborde i cekamo da nam i oni odobre sponzorstvo ( to je potrebno da bi se pokrila cela srbija jer mnoge firme nemaju pokrivenu celu srbiju pa se onda dalje pregovara sa drugim firmama itd). Dakle sad treba da se radi na tome da bi sledece sezone to uspelo. Jedini problem je sto ja ne mogu to da uradim za AMS. To mora da uradi Cika Pablo.... Pa eto..... Pablo javi se i razmisli o ovome...... Sandra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa rekoh ti ja da su bilbordi preskupi al ajde da ne kvarim planove sacekah da vidim sta ce se desiti pablo nek otvori novu temu za bilborde a sta cemo mi dalje sa nalepnicama? mislim da moraju biti dosta vece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan pa rekoh ti ja da su bilbordi preskupi al ajde da ne kvarim planove sacekah da vidim sta ce se desiti pablo nek otvori novu temu za bilborde a sta cemo mi dalje sa nalepnicama? mislim da moraju biti dosta vece i ja se slazem.... i ja jednim i sa drugim.. i samo da se zna da glasam za zute! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 19, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja nisam ni štampao nalepnice da se lepe nego za "test" , samo da se vidi kako to izgleda "uživo", kao i prethodne što sam štampao - ionako su na najobičnijem samolepljivom papiru... prvo male da budu pipljive, a onda pravu veličinu... zato što nije isto kada su ovde, ili bilo gde na Netu i kada su u ruci... Tako smo utvrdili da žuta boja ovde na nalepnici nije ista na papiru... dakle malko da se modifikuje na papiru ispadne tamnija... Prethodne nalepnice su u dimenziji 24,5x5,5cm a ove su bile 15x3 - odokativno... nisam ih merio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma stampajte kakve ocete meni sve jedno drago mi je sto sam pokrenuo temu a vi sad dalje kako zelite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano April 19, 2010 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan smizlo sta bi sa tom vasom anketom? propala stvarbar za ovu godinu. Zvala i razgovarala sa max mediom i jos dve firme koje se bave bilbordima, plakatima i ostalim reklamama. Uglavnom su cene astronomske, ali sve tri kuce rade sponzorstva jednom godisnje pogotovo ako se u akciju ukljuci neko ministarstvo. Koliko sam shvatila u tom slucaju placanje se sponzorise od strane grada ( ukoliko se to pametno odradi, a bilborde daje ona firma s kojom se potpise ugovor. jedina stvar je da smo za to debelo zakasnili. Prvo zato sto kad bi isli i bez sponzorstva i sami sve finansirali morali bi da cekamo na slobodan bilbord oko 3 meseca ( kod svih firmi je ista situacija za cekanje),sto znaci da je moto sezona tad vec gotova. Ali ako bi sad krenuli da pregovaramo sa raznim institucijama i predamo zahtev recimo ministarstvu za saobracaj i skupstini grada, pa ako oni odobre projekat, onda projekat predajemo pre decembra meseca firmama za bilborde i cekamo da nam i oni odobre sponzorstvo ( to je potrebno da bi se pokrila cela srbija jer mnoge firme nemaju pokrivenu celu srbiju pa se onda dalje pregovara sa drugim firmama itd). Dakle sad treba da se radi na tome da bi sledece sezone to uspelo. Jedini problem je sto ja ne mogu to da uradim za AMS. To mora da uradi Cika Pablo.... Pa eto..... Pablo javi se i razmisli o ovome...... Sandra Javicu ti se pp-om da se dogovorimo oko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 20, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma stampajte kakve ocete meni sve jedno drago mi je sto sam pokrenuo temu a vi sad dalje kako zelite uz svo poštovanje - nemoj da kakiš će da odštampamo sve! i lepe i ružne i velike i male Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan ma stampajte kakve ocete meni sve jedno drago mi je sto sam pokrenuo temu a vi sad dalje kako zelite uz svo poštovanje - nemoj da kakiš će da odštampamo sve! i lepe i ružne i velike i male Mora neko i ruzne. Maxxa se ponudio. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 27, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan eheeeeej narode! šta bi? nema više interesovanja ??? hoćemo li da šptampamo? hajde ako treba da se nađemo, da odlučimo, pa da se radi... Imamo 2000 din za drugu turu... hajde da oživimo temu, dogovorimo se, sakupićemo i ostatak i da štampamo! Svakog dana se desi neka nezgoda, makar da se potrudimo da imanjimo broj istih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano April 27, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan koliko treba da se plati... meni treba jedno 20-30 nalepnica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...