suzanags 7 Napisano Februar 24, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da i Sale iz Trstenika jos donosi gume za fuzastere i koji mu je sada broj ili bilo ko drugi preko koga bi se mogle nabaviti? Treba mi za Suzuki. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne rece da ces ovi' dana u TRS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Februar 24, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Pa trebao al tesko to i tamo, nego samo ucelo fuzaster. Cekao sam da prestane sneg sad bi jos malo da se prolepsa vreme :. Ali ja to očas krenem, sat vremena mi dovoljno A i da ne smlatim tih par sati na gume za fuzastere i na kraju ih opet ne nađem, ako neko vec dobro zna gde ima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Sale TS 037/715-130 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Februar 25, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoci sto ovako,sto preko PP-a, sto u rasejanju, sto u otadzbini, sve u svemu sto onako sto ovako ali problem resen! ;D[glow=red,2,300] HVALA![/glow] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...