japanx 211 Napisano Mart 3, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se ne ljutim jer sam pao isto kao i ti. Hteo sam da izbegnem rupe i jednostavno sam se nasao na patosu. Elem, danas sam se opet vozio i OPET imao situaciju. Skrecem u jednosmernu koja je nizbrdo, vozim i neki idiot kolima mi izlece u suprotnom pravcu. Naucen prethodnom padu vozio sam sporo i poceo da kocim zadnjom, blokira mi tocak i pisti a prednju vrlo lagano doziram i zaustavljam se. Nista lik boli ga guzica, da ne verujes :O moj ti je savet da se cuvas pesaka, u Smederevu iskacu kao da imaju 3 zivota, osecaju se kao beli medvedi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13592 Napisano Mart 3, 2010 Ne silazi, 7590 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To jeste, pogotovo kod zelene pijace. Babetine sa kesama, glume betmene i spajdermene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, jeste. Zato i jesam pobornik ultra glasne sirene. Ako ništa drugo, bar uši da mu kaznim ja ti govorim a ti mi ne veruješ... od kad mi je naš Arakis ubudžio "nervozne kineze" takve situacije su rados rados sreca uzivancije... naime čim vidiš da je "možda" namerio da te seče ili slično ti po sireni ravnomerno jednom dugačko (više kratkih zvukova se tretira kao agresivna vožnja a ionako ovako sviraju kamiondžije što je strah svakog autohtonog vozača u srbiji koji se jedino više boji tramvaja)... sve pod geslom "bolje da te psuju, nego da ti se izvinjavaju..." za 1000 dinara kupiš bre sebi duševni mir ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gde kupiti tu bozansku napravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Mart 4, 2010 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U Kineskom centru Bloku 70 ili na Buvari...cena koštanja je pre neki mesec bila naokolo 500 dinara za dve sirene u pakovanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ugradio Stebel Nautilus i kao da sleper vozim.Ali me cuju itekako..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Mart 4, 2010 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Misliš, čuješ se kao šleper kad uključiš sirenu? Potvrđujem da se Darkova sirena čuje za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ugradio Stebel Nautilus i kao da sleper vozim.Ali me cuju itekako..... Gde, posto...? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ima da se poslusa kako svira ali nema cena http://www.stebel.it/stebel2009/products.asp?IDserie=14&uso=1&IDprodotto=53&tipologia=moto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 5, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ima da se poslusa kako svira ali nema cena http://www.stebel.it/stebel2009/products.asp?IDserie=14&uso=1&IDprodotto=53&tipologia=moto Tja, daleko je Italija... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 11, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zimus u decembru jos za onih lepih dana pao mojm krivicom jedno vece se vracao od ortaka i potego uz brdo ko konj na semaforu crveno levo uslovno zelono mene mrzelo da cekam i sa onim zaletom skrecem levo u tom trenutku sa moje leve strane se pojaljuje auto i sva sreca pa sam shvatio da cu udariti u njega uspem samo da se ocesem o njega on proso a ja preleteo preko volana secam dok sam bio u letu prolazi mi kroz glavu vidim noc i cekam dum pandem na levo rame. Par trenutaka posle ja skocim na noge dignem motor i ugasim ga istracvaju neki klinci iz onih kola ja ne zanam za sebe a kofer se otvorio stvari se prosule po putu pomognu mi da skupim i ja produzim do kuce. Sva sreca motoru nista samo malo ogrebani nogostupi i kofer. Kasnije sma tek shvatio sta je meni bilo da mi je pri padu iskocilo rame i kljucan kost (na spoju sa ramenom) isto vece odma isao da mi namesti kostolomac posel sam bio jos dva puta da mi namesti sad je valjda ok rame me ne boli sve funkcionise. Imao sam srece sto nosim uvek kaciku inace bi ostavio glavu tamo a tuda svaki dan prolazim sad imam novu kacigu a na staroj me jos onih par ogrebotian podseca na moju glupost i ne paznju. I jos jedan problem tad su mi kocnice bile lose pa nisam uspeo da ukocim i najbolje od svega je kad gledate kako cete da se razbijete a nista ne mozete da uradtite da sprecite to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13592 Napisano Mart 11, 2010 Ne silazi, 7590 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, valjda svako mora da padne na neku glupost. Meni je krivo sto sam se overio prvog lepog dana u godini. Obecao sam snimak mesta na kojem se pao, no aparat mi ne radi kada je hladno pa cu morati da sacekam toplije dane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...