Iggor 2 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Nis Motocikl: kymco grand dink 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Ispirisan nacinom na koji su kineski motori dobili svoj podforum, otvaram ovu temu. kako su nas mnogi savetovali bitno je da napravimo 200 plus stranica kako bih dobili isti. zatoi braco skuterasi udrite . pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iggor 2 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Nis Motocikl: kymco grand dink 250cc Prijavi odgovor kao problematičan vozim kymco grand dink 250, 15 kw 2005 god. imam ga dve godine i presao sam sa njim oko 10 000 km. skuterom i uopste markom kymco sam prezadovoljan (ulozeno dobiveno). odlican je za grad i za dalja putovanja. ove godine planiram na more sa njim. Jedina mana su mu gume 12 mada je pored toga dosta stabilan i na vecim brzinama. eto kratak rewiev pa mozda kasnije i koja fotka. moze i preporuka za gume, koje i gde ima da se kupe dimenzije 120/70 i 140/70 R12 .poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja vozim Apriliju Habanu 50, 1999. godiste. Mnogo sam se zaljubio u svoj skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1964 Napisano Februar 23, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima da osnujemo novi forum Evo predlog za gume. Ne znam gde mogu da se nadju http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=48447.0 Spremam se kad budem imao malo vise vremena da napisem jedan user rewiev ovog mog skutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih voleo da napises jedan tekst veliki o Scarabeu jer mi je on sledeci na listi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan moze i preporuka za gume, koje i gde ima da se kupe dimenzije 120/70 i 140/70 R12 .poz u Motolandu u Bg imas Dunlop gume za skutere. 140.12`` sam i ja uzimao i zadovoljn sam. takodje pogledaj i http://www.internet-prodaja-guma.com/ cuo sam da su skroz korekni. Pozdrav Svim Skuterasima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 24, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Hello,my name is Skols and I am alcoholic...ovaj,vozim skuter bre...čajniiz madafaka Keeway Matrix 50cc,kakav je da je,moj je,vozimo se non-stop,kise,sneg,led,sunce..nebitno.. Ako vidite nekog dvometrasa u crnoj jakni na malom matrixu..taj sam...vidimo se na drumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan sprint f vision 125ccm inače na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iggor 2 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Nis Motocikl: kymco grand dink 250cc Prijavi odgovor kao problematičan hvala za info za gume. zaboravih vozim i kineza sprint falcon 50cc 4t. iako su mi svi govorili ne kineza, ja prezadovoljan 9000km bez greske. koja cena za vision i godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iggor 2 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Nis Motocikl: kymco grand dink 250cc Prijavi odgovor kao problematičan ja se vozah danas. nije neka kilometraza ali vraca osmeh na lice, za vikend toplo tako da ukoliko jos niste probali nepropustite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Peugeot-a Speed Fight-a 2 WRC 206 od 2003. god. kada sam ga i kupio u Veranu, jeste da ima 50ccm, ali sta je taj motor sve presao, i dokle je sve isao, a da se nikada nije ugasio, pregrijao itd.....da ga ne ureknem ;D nemam rijeci za njega stvarno je dobar, presao sam oko nekih 15000km sa njim...za eto skoro ce pa 7god. Nedavno sam kupio Gileru Nexus-a 250i.e. SP i prezadovoljan sam...o njemu tekst neki iduci put, pa mozda i sa nekog putovanja na ljeto ;D ...vidjet cemo...samo polako. Postavit cu neke slike za styling nexus-a.....sve sto se moze uraditi "handwork-om" Pozdrav za sve koji voze skutere ;D i daj te taj podforum bre odmah :-X !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan_Mica 0 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Vozim keeway Matrix 125ccm.......skoro sam kupio motor i zadovoljan sam njegovom jacinom i izgledom.......prejak mi je motor i nisam imao nikakve probleme sa njim......sem sto me sad zeza polaganje za motor malo je preskupo a nista se ne vazi za auto kad budem polagao.....al dobro sredicu i to pa da budem miran sto se tice policije.... ....sad ce ljeto pa raspalite po gasu.... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Posto je tema za vlasnike skutera, a podforum nemamo, a ocemo da ga dobijemo , evo i par slika za vlasnike Nexus-a i neki "lagani styling", ko je u dilemi da sredi svoj skuter...sta? kako?... Evo za sada par ideja.....! BOJE: http://[/img] Sredjivanje rep-a i stavljanje migavaca u stop svijetlo: migavci.... "podizanje" auspuha i stavljanje "nekog drugog"... za sada toliko o nexus-u,....... stavljajte slike svojih skutera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan ................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Februar 24, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan AA 500 VELIKI SKUTER ZA VELIKIE DECAKE! trenutno se nalazi rasut po garazi spreman za lagani styling poliranje svih al i inox delova, a verovatno i farbanje u crno sa puno perle..... i ko zna sta jos! ps kako se postavljaju slike u poruke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Februar 24, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja prijavim ovde. Proteklih par godina , čitaj 4, Prešao sam na skuteru oko 10 000 km. U pitanju je MBK Skyliner 2001god. MBK je francuska firma koja je ovaj model radila po licenci Yamahe tako da je skuter identičan sa yamahom majesty.O ovom skuteru imam da kažem sve najbolje. Najviše me odeševilo to što ima ogroman prostor ispod sica gde staju dve kacige. 1 fullface i 1jet, mada sam ja najviše vozio sa braincap-om. Vrlo lako se vozi i izuzetno je stabilan i težak. Totalno je drugačiji osećaj u odnosu na recimo gileru runner-a koja je mala i ,po meni suviše okretna (ako je to moguće).Imao sam samo 1 "kvar" ispraznio mi se akumulator. Kao i kod većine skutera jedina mana su mu mali točkovi, tako da mora više pažnje da se obraća na rupe. Sve u svemu za grad i bližu okolinu idealan i jaaako udoban motor. Sa svojih 190cm visine nisam imao nikakvih problema da se upakujem. Eto ovo je moj mali doprino skuteraškoj temi. Pozz svima i pazite na rupe (ovo je iz mene progovorio enduro ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1964 Napisano Februar 24, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sa mnom izgleda nesto nije u redu. Nikako jos nisam nasao da mi smeta sto su mali tockovi. U gradu se pokazalo kao bolje kod provlacenja izmedju kola, a po terenu jeste da malo vise seta levo desno ali nije toliko strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Februar 25, 2010 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vozah danas i popih beton. Ima tema zasebna. Propade mi tockic u rupu i BUP. Put je trenutno opasan za nas skuterase, pazite se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Februar 25, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sa mnom izgleda nesto nije u redu. Nikako jos nisam nasao da mi smeta sto su mali tockovi. U gradu se pokazalo kao bolje kod provlacenja izmedju kola, a po terenu jeste da malo vise seta levo desno ali nije toliko strasno Ma ok nije strasno, ali 2 puta zamalo da se razbijem. letos u 29. novembra kod botanicke baste je tolika rupa bila da mi je oklop pukao od udarca a lik iza mene zamalo da me pokupi golfom, a drugi put na ulazu u Novu Pazovu zamalo da me povuce rupa vam puta. Posle toga sam vise blenuo u asfalt nego u saobracaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vozah danas i popih beton. Ima tema zasebna. Propade mi tockic u rupu i BUP. Put je trenutno opasan za nas skuterase, pazite se. Alekre,zao mi je sto to cujem,i potpuno si u pravu,ja ne znam odakle vise nicu ovi krateri upropasti nas zima i rizla skroz!! kad nasi dragi politicari prestanu mrsiti muda sve u 16 i krasti nase pare bice putevi sredjeni, ukratko - nikada. a talenti u toku zime uopste nisu ocisti vangradske puteve. u gradu i da ne pricam, umesto da su bacili sol na puteve pre nego sto su se zaledili oni sacekali da se led nakupi. ovde kod mene ispred zgrade su se vozaci klizali kolima po putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 25, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan a drugi put na ulazu u Novu Pazovu zamalo da me povuce rupa vam puta. Posle toga sam vise blenuo u asfalt nego u saobracaj Rupa uz "pruzni prelaz",na samom ulasku iz pravca Batajnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iggor 2 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Nis Motocikl: kymco grand dink 250cc Prijavi odgovor kao problematičan pa nisu ludi da sada krpe mozda ponovo padne kisa ili sneg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...