bajker012 1 Napisano Novembar 30, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Petrovac na mlavi Motocikl: Yamaha XJ900 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Osvezavam temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Decembar 21, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Borku svaka čast, dobar je majstor ali preskup i mnogo se čeka kod njega i hoće da menja i popravlja nešto zašta se niste dogovorili, bez pitanja. Ja lično nisam imao iskustva sa njim, bio sam jedanput i počeo je da mi prosipa filozofiju kao i većina 'majstora' , ali imali su moji drugari iskustva sa njim. Samo cu da kažem ako je toliko bilo dobro u Italiji, zašto još uvek nije tamo? Sve u svemu bolji majstor od njega za motore ne postoji u Požarevcu.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 174 Napisano Januar 15, 2024 Svrati ponekad, 182 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan treba mi tps senzor za xj 900-1997 062 336 089 miki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...