BAKLAVA 11 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna sajt gde ima slika svih nalepnica za hondu cbr954??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.brandsoftheworld.com/search/122411415/142303.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan OK ali tu su samo par nalepnica i nijedna od tih mi nije potrebna! jbg da li zna neko jos neki sajt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kontaktirati coveka na ovaj mejl ar-autu@nadlanu.com on sigurno ima takvu nalepnicu i mnoge druge i salje brzom postom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kontaktirati coveka na ovaj mejl ar-autu@nadlanu.com on sigurno ima takvu nalepnicu i mnoge druge i salje brzom postom cuo sam se sa tim covekom pre nekih mesec dana i poslao mu mail ali mi covek nista nije odgovorio! moracu ponovo da ga kontaktiram! hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...