Guliver 825 Napisano Mart 4, 2007 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam u Tuzli naisao na firmu koja uvozi moto opremu italijan- ske firme LAMPA. Cijene su prilicno povoljne a oprema je marke ,,R.evolution'' za jakne, rukavice itd. i kacige marke ,,KOJI''. Jakne i kacige su oko 100 evra. Sve se moze pogledati na www.lampa.it. Ima li neko iskustva sa ovim proizvodima i preporucuje li ih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Septembar 15, 2009 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Od ove godine ima i u Beogradu... www.maxmoment.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21071 Napisano Septembar 15, 2009 Integrisan, 8727 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moja zena je prosle nedelje kupila njihovo dvodelno kisno odelo. Testirano obilato ovog vikenda na Mokroj Gori i nije propustilo. Po meni, ok oprema (ruzna doduse ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na sajmu kupio njihov lanac za zakljucavanje koji je zadovoljavajuceg kvaliteta! Karike su 12mm ,tri kljuca neobicnog dizajna sa ugradjenim svetlom i katanac izolovan gumi- plastikom. Sve to dugacko 1,2 metra i uredno staje pod sediste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Doda koliko si platio to? Ja imam kornjacu (kupljena kod Makija) i odlicna je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 97 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Videh pre neki dan deo asortimana u Auschanu (?!? u Breši... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nude pristojan kvalitet za nisku cenu. Ako nekog interesuje nesto iz njihovog asortimana, moze i meni da se obrati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemojte kupovat osigurace ove firme, meni se auto zapalilo zbog njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Septembar 16, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Doda koliko si platio to? Ja imam kornjacu (kupljena kod Makija) i odlicna je! Mislim da je bilo 4500 din ( tada 50e). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...