QnRA 2 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sachs X-Road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ima da se kupi osim u Guevari? Zvao sam ali nemaju M velicinu, a na pitanje da li mogu poruciti su mi odgovorili 'ni pod kojim uslovom' : [ Takodje ako neko poseduje istu, moze neka iskustva, mane kacige i tako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12993 Napisano Februar 22, 2010 Ne silazi, 7430 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ladno sam ti ja uzeo zadnju Meni je okej, osim sto se vizir tesko dize i spusta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QnRA 2 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sachs X-Road 125 Prijavi odgovor kao problematičan #!@<QLKA:LDS !!!! xDD Znas kako sam se iznervirao, sve dogovorim sa covekom i on kao na kraju ode da vidi i kaze 'eee nema ta velicina'. :'( Maler Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 23, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan #!@<QLKA:LDS !!!! xDD Znas kako sam se iznervirao, sve dogovorim sa covekom i on kao na kraju ode da vidi i kaze 'eee nema ta velicina'. :'( Maler Ako imas nekoga ko ti moze poslati iz BiH, ima tih kaciga u Brckom u firmi SBK. Narucivao sam od njih prosle sedmice ulja i filtere za zimski servis, pa su u razgovoru spomenuli da imaju 250+ kaciga na lageru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...