gizda 4 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Letos sam pao sa motora i tom prilikom izgulio i polomio prednu desnu masku na mojioj Super Teneri.Naprsla je na tri mesta,ali nije da mi fali parce 5cm2,samo je naprsla.Izgulila mi se nalepnica pa sada deluje kao da je nesto strasno,u sustini nije.Gde bi mogla da se naruci nova maska,i ako neko zna bilo kakvu informaciju o ceni bilo bi mi od pomoci. Dragi prijatelji,hvala unapred!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 21, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan To sto je prslo i fali moze sve da ti sredi Brka iz Mladenovca, ofarba, i da bude kao nova... Nalepnice posle mozes da nabavis na oglasima, ima neki lik iz Kovina,a ima i neki kod Muhara u Zemunu... http://var-plast.com/ nalepnice Kovin 0641395869 nalepnice Zemun 0652223433 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala veliko druze,zvacu Brku.A neka Bog blagoslovi onog ko je izmislio internet i ovoga sto je otvorio ovaj sajt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...