minjahunter 2 Napisano Mart 3, 2007 U prolazu, 7 postova Lokacija: Backa Topola Motocikl: R 1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima user manual za SUZUKI BANDIT GSF400 93` UJEDNO DA VAS OBAVESTIM DA SAM POSTAO VLASNIK GORE NAVEDENOG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na ovom linku za skidanje owner manual-a u lepljivoj temi iznad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Mart 3, 2007 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam za motor! Da, pregledaj link iznad, bice nesto verovatno i za tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 4, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan imam ja manual za bandita 400... skinuo sam ga sa motocikli.com i uopshte mi se ne svidja... manual mi se sastoji od 30-ak slika rasklopljenog motora i nigde ne pishe ni koji akumulator, ni koje svecice, ni koje ulje... nema texta nikakvog... nashao sam bio negde pravi manual ali je on chini mi se 80mb i ja nisam u mogucnosti da ga skinem zbog dial-up veze... preporuchujem ti da ne troshish vreme sa onim prvim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Mart 4, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Oni koji ne mogu da skinu nešto sa mreže zbog sporog interneta, neka postuju link, a ja æu skinuti, narezati i poslati na adresu. Cena, jedna Bonžita po disku. Za veæe kolièine popust. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
minjahunter 2 Napisano Mart 4, 2007 U prolazu, 7 postova Lokacija: Backa Topola Motocikl: R 1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan koja lepljiva tema ,ja se jos ne snalazim na site-u a sto se tice 80 ili 800 Mb to nije problem. Kako da Vam okacim sliku da je pogledate i na ravno Hvala na lepim zeljama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan koja lepljiva tema ,ja se jos ne snalazim na site-u a sto se tice 80 ili 800 Mb to nije problem. Na ovom podforumu (garaza) imas dve lepljive teme (prve odozgo). U drugoj imas linkove za skidanje owner manual-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan GSF400 VV (1997) http://www.diff.ru:8000/Suzuki_GSF400VV_'97_Service_Manual.zip http://www.blackbears.ru/manual/files/Suzuki_GSF400VV_'97_Service_Manual.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 4, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Oni koji ne mogu da skinu nešto sa mreže zbog sporog interneta' date=' neka postuju link, a ja æu skinuti, narezati i poslati na adresu. Cena, jedna Bonžita po disku. Za veæe kolièine popust. najzli[/quote'] hvala ti u ime svih modemasha sa foruma nije mi zapelo za taj manual a i ne bih da te cimam... fala u svakom sluchaju :wink: pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Mart 4, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan @Boki-[Kg] Posalji link, mogu ja da ti skinem sa neta pa cemo se negde naci na pivu u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
minjahunter 2 Napisano Mart 9, 2007 U prolazu, 7 postova Lokacija: Backa Topola Motocikl: R 1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ,skinuo sam ga i ok je. Motoru sam promenuo ulje svecice i sad je ok jedino neznam sa cime da operem i podmazem filter Vazduha (sundjer) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...