Jump to content

Moto Zajednica

Held kacige 30€ u Louisu

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: kawa er5

Ja naručip held shadow (druga sa slike), preko bere. Stigla mi na adreu tačno dogovorenog datuma. cena 3300din + 150 din AKS (kururska služba) Gospoja je probala i  prvi utisci su zadovoljavajući. Svaka čast za Beru

stigla i meni isto gospodja zadovoljna cena ko i tebi od istog coveka.

narucio sam mu i za brata xxl i neke jos sitnice koje su na rasprodaji danas covek krece pa videcemo

inace kaciga je predobra i nudi vise nego sto kosta sigurno

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Security Consultant, 342 postova
  • Motocikl: Aprilja Pegaso

Ja sam narucio preko Bere 3 marta i do danas nista, a jos sad saznajem da tek danas ide ‚‚napolje‚‚ tako da ko zna kad ce kaciga za devojku....

• U prolazu, 82 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS ABS

Za neku ozbiljniju upotrebu nikako nije! Za coffe racere! Znači od kafane do kafane sasvim dovoljno jbga kolkoparatolkomuzike. ;)

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzana GSXR 750 K8

Narucim ti ja kacigu pre mesec dana kod Sekule,kaze on moze.Prodje 10ak dana, ja ga zovem da vidim shta se deshava kazhe poruchena je.I sad ja ocekujem zvace covek kad stigne, medjutim, njega nema.Prodje 30 dana, zovem ga, on mi kazhe e kao ne mozhe da stigne, izaberi neshto drugo.AJde ok shto ne mozhe, ali zar nije mogao da mi javi ranije to, pa da zovem Beru.Normalno velicine danas nema.Mozhda je Bera stigao da poruchi, ali sumnjam. Toliko sam chuo kako je Sekula dobar i super, ali ja ne mogu to da kazhem...

• Drug član, 2751 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

Narucim ti ja kacigu pre mesec dana kod Sekule,kaze on moze.Prodje 10ak dana, ja ga zovem da vidim shta se deshava kazhe poruchena je.I sad ja ocekujem zvace covek kad stigne, medjutim, njega nema.Prodje 30 dana, zovem ga, on mi kazhe e kao ne mozhe da stigne, izaberi neshto drugo.AJde ok shto ne mozhe, ali zar nije mogao da mi javi ranije to, pa da zovem Beru.Normalno velicine danas nema.Mozhda je Bera stigao da poruchi, ali sumnjam. Toliko sam chuo kako je Sekula dobar i super, ali ja ne mogu to da kazhem...

Nije Sekula kriv.

Sve sto je na resposten je tesko ostvarivo. Zato sam tu kacigu narucio preko ortaka koji zivi u Becu i posle vise od mesec dana cekanja i njegovih silnih insistiranja i svadja kaciga je dosla do Beca a neki dan i meni,tj.sinu. Za te pare je extra.

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Ninja ti je vec rekao,a evo i ja ima to iskustvo sa Louis robom.Imam drugar u Becu i jednostavno ono sto ima na netu na Restpostennikad ili rijetko stigne do udaljenijih Louis-ovih prodavnica,jer je to roba na skladistu u Centralnom magacinu i naravno onada vazi ona nasa izreka: Ko prije djevojci, djevojka njemu,sto ce reci roba ostaje - rasproda se u Njemackoj. ;):(

Ma razumem ja shta vi meni kazhete, ali da mi je javio samo 10 dana posle porudzbine da nema nishta od toga ok.Chini mi se da nisam ja okrenuo, ne bi mi ni javio da nema od toga nista.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Verovatno je problem u telefonskom računu. Kada bi svaku mušteriju zvao iz Beča, verovatno mu ništa od zarade ne bi ni ostalo. Greška je što ti nije rekao da moraš ti njega da zoveš i interesuješ se. Ja sam o njemu čuo sve najbolje do sada, ako je to onaj čovek što donosi robu po nabavnoj ceni (verovatno zarađuje na popustu na Louis karticu i oslobađanju od poreza u Austriji).

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: kawa er5

ja sam eto jedno Heild kacigu dobio vise nema pozvao coveka reko ako ima ta ok ako nema ta onda ova ako nema ta onda ova i dosla na kraju drugoporucena ! ljudi batalite rasprodaje !

od toga nema nista ili bs bs retko ima

Ma i ja sam chuo sve najbolje o njemu, ali vidim dosta ljudi je porucilo i stiglo im, preko Bere dodushe, ali opet.Zhao mi jedino shto sam izduvao za kacigu, tj sad devojci moram neku drugu da nadjem, a vec je smislila kako da je farbamo :D

• Svakom po zasluzi, 12421 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Meni je pomenutu kacigu Sekula doneo još pre mesec dana, čim je počeo "restposten" :D Prema tome, uvek treba brzo reagovati.

• Svakom po zasluzi, 12421 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Restposten ti je neki vid rasprodaje, obično im ostane u magacinu nekoliko komada "nečega" ali ne u svim brojevima i onda se snizi cena i prodaje se po sistemu: ko pre devojci... :D

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Restposten ti je neki vid rasprodaje, obično im ostane u magacinu nekoliko komada "nečega" ali ne u svim brojevima i onda se snizi cena i prodaje se po sistemu: ko pre devojci... :D

Od njemacke rijeci Restposten je nasa izvedenica RESTO ili OSTATAK. ;)  :)

• Choda boy rules!!!, 277 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000

Kada sam je naručivao od Bere rekao mi je da  sve što je "Restposten" šalju iz centralnog maga cina iz Hamburga (mislim da je hamburg...)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja