Jump to content

Moto Zajednica

potrebno da se isece malo i zavari-zalepi mrezice ;)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 398 postova
  • Motocikl: KTM SMR 690

aj da vidimo da li mozete da mi pomognete sa ovim

uzeo sam neki filter za vazduh i cekam da doputuje...neshto mi se previshe nesvidja kako izgleda ovako P-Y6E04-S2.jpg  .. hocu da uradim neki kao limeni ili jebem li ga kakv ram oko njega i da stavim onu mrezicu sto ide za spojlere i hladnjake na kolima ( http://www.gl-tuning.com/artikal.php?id=3903 ) pa da na kraju izgleda ovako : dnadeckel1.jpg

dakle pitanje je gde se mogu naci najeftinije ovake mrezice, po mogucstvu crna da ne moram da farbam... i manje parce od 100x33 kolko prodaju u gayng landu, i ko bi mogo da mi sasece i napravi taj ram i od cega bi najlepse bilo...lim ili sta ?  u koji bih uglavio mrezicu a koji bi stavio preko filtera postoji li nesto metalno u crnoj boji :) ili moram posle da farbam, dakle gde napraviti to u BGD posto od alata imam tastaturu, olovku i misa :)

hvala vi svi, god bless ! :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

bice izduva, bice za sad skupljam sve na gomilu :) ! mikri reci mi da li mi je obavezan i neki power commander kad ukombinujem ovaj stage 2 filter, stage 1 i izduve ? i tja sprej koj moj je sad to :) na sajtu nista nije pisalo  ::)

• Svrati ponekad, 144 postova
  • Motocikl: HONDA CBR 600RR 05

Uzmes neku plasticnu plocu stavis filter obcrtas lepo skrojis znaci bez ciganisanja :D.A mrezicu evo jedan savet kupi onu kantu za otpatke tacnije onu kancelarisku sto ima mrezicu imas u raznim bojama.iseces zeljenu velicinu i to je to :D.Ta kanta nije vise od 300 din.

To je bar moja ideja :D

• Svrati ponekad, 113 postova

power commander ti ne treba dodaj jos iridijumsku svecicu i nasteluj ventile a sto se tice spreja to je sprej za odrzavanje i ciscenje K&N filtera ,,filter treba da je nasprican (dobije roze boju) a to mu sprecava prolaz prasine kroz njega ,,e da ispod sedista na vazdusnom filteru imas gumu ,nju izvadi i slobodno baci opasno  gusi motor ,,pozz ,videces xt660 je extra motor jako vozan pouzdan lep ,odlican izbor

hvala kolega :) ustede mi 200-300e :) za tu gumu sam citao, mada kazu ljudi da nemora da se vadi kad se stavi DNA 2... videcu vec kako se pokaze u voznju ;)

ook ajde sad konstruktivno pitanje :) kako se zove osoba koja se bavi slicnim radovim :D da barem znam sta da trzim po oglasima ? masin bravar varioc koj obrazovni profil meni treba da mi obradi to parce lima i zavari-zalepi mrezicu za njega :) cime se precizno sece lim a da nisu makaze :)

• Drug član, 1702 postova

Uzmi aluminijumski lim,2mm recimo,laksi je za obradu,a nemoras ni da ga farbas...  Mrezu mozes i nekim tecnim metalom da zalepic,nece to nigde.

A cemu to,jel se taj filter vidi uopste?

onda ce 2mm i da bude... kad budem montirao videcu mozda mrezica nece morati i da se lemi stegnem nakacim na shrafove jebem li ga...

sszgo to je stage 2 filter koji menja bocnu ivicu airbox-a tako da se vidi...

i jbg neki od nas su bili bolji na likovnom nego na tehnichkom ;)

10x u svkaom slucjau svima..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja