Jump to content

Moto Zajednica

Skotska 2009

Recommended Posts

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Slike sam pregledao, pa ajde da ne brojim koliko puta,priroda savrsena, a fotografu veliko hvala, a i tebi na postavljanju putopisa. Ne znam kakvi su ljudi ti Skoti, ali nekako mi sve gradjevine deluju nekako hladno. Vidi se istorija u svemu, ali nekako hladno. Nemoj misliti da kudim, cak naprotiv sve je savrseno, ali nekako moj licni dozivljaj njihovih gradjevina.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 365 postova
  • Motocikl: Ferdinand

Velimlje ostrava su poznata po tome da ima mnogo dvoraca. Vidim mnogo slika na kojima se vidi da su održavani i da neko u njima živi. Da li se oni otvareni za ulazak, uz naravno ulaznice, ili su to lični posedi pa se na njih ne ulazi?

Nije bila kritika za tekst već želje da iz prve ruke saznamo nešto. Pročitati na nekom profi sajtu nešto od informacija nije isto što i saznati stvarno je mnogo drugačije. Kada neko pravi turistički sajt, on treba da privuče pažnju, pa će izneti samo ono najlepše, ali to ne znači i da je stvarno tako tj da možda treba obratiti pažnju i na nešto drugo.

• Drug član, 1142 postova
  • Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo

Pridružujem se fanovima lepih i korisnih vožnji. Ti si ovde pokazao i evidentno uložen trud da se nešto i sazna a ne samo vidi. Pored opisa predela i vremenskih prilika, možda bi trebalo dodati i neke okvirne troškove, temperature i neophodnu opremu, ponašanje u saobraćaju (za nas koji nismo tamo bili a možda je u izgledu). Svakako ti se zahvaljujem za lep putopis

• Zainteresovan, 670 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000VA

Obožavam da gledam putopise...

Pojedine slike su kao iz bajke, vidi se da je fotograf bio stručan u svom poslu

Hvala puno na slikama i tekstu, predivno  :)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja