goranrad 0 Napisano Jun 15, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje ekipi.zanima me gdje mogu da nadjem djelova za svog nx 250 treba mi prvenstveno plastika i tako te estetike ručica i toga? Ako neko zna u bosni ili negdje u srb pa da se posalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1690 Napisano Jun 27, 2023 Drug član, 1205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 6. 2023. at 19:13, goranrad je napisao: Postovanje ekipi.zanima me gdje mogu da nadjem djelova za svog nx 250 treba mi prvenstveno plastika i tako te estetike ručica i toga? Ako neko zna u bosni ili negdje u srb pa da se posalje? Imam nx 250 već par meseci ali nisam do sad naišao da neko ima polovne delove za njega. Potrošni materijal tu i tamo, ali polovno nista, jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Jun 28, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad su retki. Bavim se endurama od 1990 i nisam video taj 250 uzivo. 125 sam vidjao tu i tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Jun 28, 2023 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje ekipi.zanima me gdje mogu da nadjem djelova za svog nx 250 treba mi prvenstveno plastika i tako te estetike ručica i toga? Ako neko zna u bosni ili negdje u srb pa da se posalje?Vidjao sam na AliExpress komplet plastika, doduše za AX1. Mislim da sve odgovara osim prednje maske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...