andjelo 246 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju je ipak moralo ovako i vise nikad nije imao problema.Bila je pukotina i sa unutrasnje strane sto se nije moglo videti nikako dok nije rasturio sve.Znaci da je ram prakticno bio na pola razdvojen i covek se cudio sto mu se motor uvija kad ga poteze. posle ovakvog varenja motor vise nije siguran za voznju ,jedino za prodaju a posto se i ja bavim varenjem aluminijuma i ostalih metala ovakav posao ne bih prihvatio ni za kakve pare a isto tako i alufelne ne varim , zna se sta moze da se vari a sta mora da se kupi novo da je ram celican pa i imas neku sigurnost a aluminijum moze da pukne pored vara ponovo ma kakav dobar majstor bio , vama drugari svakak cast za ovakav poduhvat.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju je ipak moralo ovako i vise nikad nije imao problema.Bila je pukotina i sa unutrasnje strane sto se nije moglo videti nikako dok nije rasturio sve.Znaci da je ram prakticno bio na pola razdvojen i covek se cudio sto mu se motor uvija kad ga poteze. posle ovakvog varenja motor vise nije siguran za voznju ,jedino za prodaju a posto se i ja bavim varenjem aluminijuma i ostalih metala ovakav posao ne bih prihvatio ni za kakve pare a isto tako i alufelne ne varim , zna se sta moze da se vari a sta mora da se kupi novo da je ram celican pa i imas neku sigurnost a aluminijum moze da pukne pored vara ponovo ma kakav dobar majstor bio , vama drugari svakak cast za ovakav poduhvat.............. [/quote Slazem se sa tobom da ovakav motor vise nije siguran,narocito zbog toga sto smo videli da je vec bio varen samo sa spoljne strane i jeste pukao pored vara.Medjutim vlasnik je bio toliko zapeo i kukao da smo pristali.A onda smo stavljali i ojacanja sa unutrasnje strane i jos par zafrkancija.I za felne se slazem,i njih ne radimo jer bi to bilo previse budzenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze.Interesuje me jer se moze zavariti spialter,mislim da je to .U pitanju je retrovizor od motora.Hvala. [/quo e] Spialter je jako nezahvalan za varenje,ali iz dosadasnjeg iskustva svi retrovizori su bili od aluminijuma.Poslednji sto smo varili su bili od aprilije pegaso i honde cbr 600f.To nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 20, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam privremeno zaustavio curenje ulja dok ne smislim sta cu dal da varim ili da menjam deklu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam privremeno zaustavio curenje ulja dok ne smislim sta cu dal da varim ili da menjam deklu ma izolir je keva xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 21, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jos alu folija sa nekom mrezicom i debela je bogami dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prefarbaj u crno i gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan to je dekla sa brojem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 26, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Da zato ce biti dosta problema ako je budem menjao. A ovo sa folijom je popustilo od toplote pa cu sad verovatno za vikend da probam sa tecnim metalom komsija automehanicar ima iskustva sa tim krpio je dosta bolokova motora pa cu kod njega da pokusam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere 1 Napisano Mart 6, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: UGLJEVIK; RS; BiH Motocikl: YAMAHA XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ovaj se raspao bog te,negdje potegao ili je prosto zamor materijala!nesto je nategnuto mnogo,ali mnogo :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere 1 Napisano Mart 6, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: UGLJEVIK; RS; BiH Motocikl: YAMAHA XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ili je ga propeo pa ga nije vratio bas najbolje.................................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan bice da je ovo drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan mozete da mi prometine ugao rucke kocnice nznm kako da vam objasnim . . . ali probacu isecemo pri kraju na jednoj strani izturpijamo na ugao da smanjim udaljenost rucice od ruke i zavari se ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan mozete da mi prometine ugao rucke kocnice nznm kako da vam objasnim . . . ali probacu isecemo pri kraju na jednoj strani izturpijamo na ugao da smanjim udaljenost rucice od ruke i zavari se ? Sto bi je seko,lepo zagrej rucicu(da ne pukne)i ispravi kako hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ako je ruchica kochnice ja to ne bi seko nikad , bez kvachila ako ostanesh nije problem , ali ako sluchajno pukne prednja onda si u problemu , iskreno mala je shansa ali opet prevelika ako se bash meni desi na 240 kad stojadin odluchi da obidje peglicu na autoputu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan mozete da mi prometine ugao rucke kocnice nznm kako da vam objasnim . . . ali probacu isecemo pri kraju na jednoj strani izturpijamo na ugao da smanjim udaljenost rucice od ruke i zavari se ? Sto bi je seko,lepo zagrej rucicu(da ne pukne)i ispravi kako hoces. jao nepitaj nema rucki vise za moj motor pa sam naso sto pase samo sto je 3 metra od volana (( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se uradi. daj da vidimo to da sredimo moj cale radi u simanovcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 17, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Za ono sto je curelo zakrpio sam tecnim metalom i vise ne curi. Za sad je problem resen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piromanp 0 Napisano Jul 2, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko kontakt telefon od sikirice iz Dobanovaca, trebao bih nesto da zavarim kod njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...