RadicM 1076 Napisano Februar 16, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me dali neko zan gde ima da se vari aliminium u bg ili u okolini i koliko bi to izaslo? Ako moze i broj telefona i adresa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan sta treba da varis ............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Brat i ja varimo aluminijum,kao i sve ostale obojene metale.Varenje aluminijuma radimo tig (argonskim) postupkom.E,sada,zavisi sta ti treba.Ne znam da li se ovo gleda kao reklama,pa se javi na pp.,mada je dosta njih vec bilo kod nas i cini mi se da smo resavali skoro sve probleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan 0112899938 Uciteljsko naselje, pored Konjarnika, Kozarceva ulica, Barbulj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan 0112899938 Uciteljsko naselje, pored Konjarnika, Kozarceva ulica, Barbulj. stari kadar ,jako dobar majstor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Sikirice sto ne uzme posao nije to reklama? ako radis sto ne bi uradio decku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena varenja aluminijuma ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan zavisi sta se vari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Vario bih 1.5 mm al. lim u dužini od 1m. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sikirice sto ne uzme posao nije to reklama? ako radis sto ne bi uradio decku? Mi smo u Dobanovcima gde ne mozes ulicu da predjes od motorista i svaki dan imamo nekog sa polomljenim nozicama,rucicama od kvacila i kocnice pa i ceo ram na pola rastavljen a tip vozi motor,e tu smo ga jedva naterali da skine masinu i da se uradi kako treba.Trenutno smo zatrpani poslom nevezano za motore,ali zavrsili bi i ovo za kolegu bajkera,nije problem. Mogu da postavim neke slike da vidite sta sve ljudi krljaju na svojim ljubimcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 16, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni je posle nekog divljanja u polju napuko (vidi se ulegnuce posto je blizu mesta gde se spaja motor dihtungom) motor sa donje strane u duzini ne vecoj od 4-5cm mozda i manje i tu pusta ulje (iz menjaca) dok radi inace motor radi ok bez problema. Ne bi ja ni primetio da je napuko da ulje nije stiglo do auspuha Razlog zasto varim jeste sto je to deo motora na kom je seriski broj motora pa ako bi ga menjo onda bi jos i to moro da sredjujem a nije mi do tolikog cimanja pa ako moze da se zavari da ne pusta to bi bilo idealno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a mozes da probas i sa tecnim metalom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 16, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ssd kad znate o cemu se radi dali je moguce ovo zavariti i dali mora ceo motor da se rastura ili moze samo da se ispusti ulje? Kako to ide са tecnim metalom prvi put cujem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ako je pukotina dosla do dihtunga onda bi trebalo rasturiti masinu da bi se zavarilo kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ima da se kupi u prodavnicama auto opreme, dvokomponentna smesa koja kada se stvrdne ima jacinu metala i moze da se obradjuje, znam da sam ti glupo objasnio, ali ja sam sa tim krpio neke pukotine na deklu altenatora na cbr-u i pravili smo parce bloka kod poklopca pick up-a na bold or-u i to drzi i danas, bolje je da izvaris, ali kao prva pomoc, dok ne odlicis da otvaras motor i uradis kako bog zapoveda, moze da prodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 16, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Malko me mrzi da rasturam ceo motor posto nema ni celih 6 meseci kako je stigo sa generalne i jos je pod garancijom. Znaci ako bi se varliko morao bi da rasturam motor steta sto nemoze onako sklopljen da se zavari pa malo da se obradi al ako mora da se otvara "sto se mora nije tesko" samo da je u pitanju jedna strana motora nju znam da skinem i nje tesko vratiti ako se ceo motor otvara onda bi priceko malo. Evo slike na koji deo sam mislio vide se cak i tragovi od ulja gde pusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne uspevam sa slike da provalim mesto gde je pukotina,ali ako je neki od deklova onda nije problem skinuti i zavariti kako treba.Nezgodno je,pa skoro i neizvodljivo variti nesto na samom agregatu,jer i kada se ispusti ulje njega i dalje ima iznutra i to onda ne dozvoljava da se dobro zavari.Mora da se opere dobro i obezmasti i onda je 100%,a to znaci da mora da se rasklopi masina.Ponavljam,nisam uspeo da razaznam gde je pukotina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 16, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Evo ispravio sam sliku mislim da se sd bilje vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan na primer bez ikakve obrade ili poliranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 16, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je odlicno jedino sto se meni ne dopada je rasturanje motra ali ako se mora i to cemo nekako da pretrpimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je decko insistirao da sezavarivanje uradi na licu mesta bez skidanja masine,a mi smo ga ubedjivali da rasturi sve i da se onda uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju je ipak moralo ovako i vise nikad nije imao problema.Bila je pukotina i sa unutrasnje strane sto se nije moglo videti nikako dok nije rasturio sve.Znaci da je ram prakticno bio na pola razdvojen i covek se cudio sto mu se motor uvija kad ga poteze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i nesto varenja direktno na motoru.Pa ti si iz Beograda i skokni do nas kad se prolepsa malo vreme pa cemo videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze.Interesuje me jer se moze zavariti spialter,mislim da je to .U pitanju je retrovizor od motora.Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno kako se ovaj cudio sto mu se motor uvija?? neverovatno kako je pukoa, sto mu se to uopste i desilo? Nisam video ovakve lomove nikad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...