G A G A 3 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Po pravilu bi trebalo da se nalepi na vizir ili na rezervoar, ali, NE LEPI JE NA VIZIR, NIKAKO !!! Nalepi je na stap viljuske, to je metal, pa mozes da je skines benzinom, a da ne ostetis nista. Vazno je imati je ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Jedno smesno pitanjce: koliko se tesko sikdaju sa vizira vinjete kojima je istekao rok? Ja sam prosle godine nesto bio smeten kad sam lepio slovenacku vinjetu pa sam je zalepio za vizir, medjutim lako se skinula jesenas, nokti su bili dovoljni. Ovde u Austriji je uobicajeno medjutim da se lepi na stub volana/viljuske, bas iz tog razloga. Mislim da propis glasi "na vidnom mestu i na delu motora koji se ne skida lako (kofer i sl)" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vinjetu zalepim za vidni deo viljuške. Ove godine izgledaju vinjete u Sloveniji za motore ovako: 1 slika godišnja = 47,50 € (može se koristiti od 1.12.09 do 31.1.11) 2 slika pollugodišnja = 25,00 € (može se koristiti pola godine od dana kad se kupi) 3 slika 7-dana = 7,5 € (može se koristiti 7 dnana od dana kad se kupi) vir: http://www.dars.si/Dokumenti/Cestnina/Nacini_placevanja_cestnine/Vozila_pod_3500_kg/Vinjeta_228.aspx napomena: zgodrni deo vinjete se nalepi na motor, a spodni deo drži se kao potrvrda u slučaju, da je gubite ili oštetite, kao dokaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Mart 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neku sliku ako nije problem, vinjte na viljusci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Mart 2, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neku sliku ako nije problem, vinjte na viljusci. Izvini, malo je loša slika ... od prošle godine. Ja je stavljam na gornju poziciju, a neki niže... sve zavisi od tipa viljuška. Glavno je, da se vinjeta vidi i da je na desnoj strani (gledano iz sedišta motora). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan moja praksa sa vignjetama je sledeca,umanjim joj lepljivost! pre lepljenja pokupim malo prasine sa instrument table(govorim o autu) i tako se ne zalepi jako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Mart 2, 2010 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neku sliku ako nije problem, vinjte na viljusci. U putopisu sa Nordkapp-a (ghibli) se vidi na viljusci od TDM-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neku sliku ako nije problem, vinjte na viljusci. Ja ovde a motor na Ledinama... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Juče upaljen, radio dok nije dostigao radnu temperaturu...samo prede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Juče upaljen, radio dok nije dostigao radnu temperaturu...samo prede Motor prede a gazda cvili Nisam nikad u zivotu ovoliko visio na vremenskoj prognozi kao sad, ne mogu docekati da okopni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neku sliku ako nije problem, vinjte na viljusci. Nadjoh jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...