pukovnik 48 Napisano Jul 13, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Nsu Fox, 1949 god. 98 ccm 4 takta.Imam ga jos uvek, a nasao ga na tavanu kod supruge u porodičnoj kuci.To je bio motor njenog dede, imao je 2 komada jedan je vozio i posle ga prodao, a ovaj sto sam nasao na tavanu je bio za rez.delove.Posle 5 godina potrage za osovinom menjaca koja je jedino falila da bi motor bio kompletan,slucajno sam preko prijatelja uspeo da je nabavim i osposobim Foxa.Nazalost papira nema tako da ga provozam samo na susretima oldtajmera.Inace imao sam NSU Superfoxa 125 ccm iz 1957, Jawu 350 iz 1968 koju sam kupio od policije i na kojoj je 1972 nošena Titova štafeta,Nsu Pretisa 1964 god,a još uvek imam Nsu SpecijalMaxa iz 1955 koji je bio u delovima kada sam ga kupio, a sada je doveden skoro u 100% originalno stanje.takođe imam i Hondu cb 360 US iz 1975 i sa nje ne silazim :=) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...