X3M 27 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Dvodelni kozni kombinezon,velicina je 48,ima slajdere na kolenima koji se mogu skinuti,lufteri na rukavima i kolenima,steznik na pojasu,vrlo kvalitetna koza,na dupetu ima crnu fleku verovatno od klizanja(takvog sam ga kupio) sto se moze videti i na slici ali bez nekih ostecenja,meni je dosta mali pa ga zato prodajem,cena je 50e,a moze i zamena za nesto od opreme ili za neki izduv(auspuh)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 27 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih kontakt:064/35-75-868 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je to otprilike visinu i tezinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 27 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je ovo zenska velicina,otprilike za 175cm visine i oko 60kg tezine,stvari muski je model ali za malo manje muskarci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 27 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za gumu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 27 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno 30e,skupljam kintu da registrujem motor pa mi je hitno ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan jel te interesuje izduv sebring za taj komplet ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 27 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde posalji mi sliku izduva,mogli bi da napravimo zamenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 27 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelan kombinezon... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 440 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde mi pomozi da kupim ovaj kombinezon, izmeri dužinu rukava, nogavica, ramena i leđa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 27 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi nije kombinezon trenutno kod mene,napisacu velicine u toku nedelje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 27 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Evo velicina kombinezona: duzina nogavice 100cm za obim struka 82-83cm duzina rukava 54cm sirina u ramenima 45cm visina ledja 55cm Napominjem da moze i zamena za nesto od opreme(potrebne su mi rukavice i cizme,pa ako neko ima nesto a odg. mu kombinezon...)Moze i zamena za neki otvoren izduv koji pase na Hondu VFR 750 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Evo velicina kombinezona: duzina nogavice 100cm za obim struka 82-83cm duzina rukava 54cm sirina u ramenima 45cm visina ledja 55cm Napominjem da moze i zamena za nesto od opreme(potrebne su mi rukavice i cizme,pa ako neko ima nesto a odg. mu kombinezon...)Moze i zamena za neki otvoren izduv koji pase na Hondu VFR 750 pih! ;D pa kazi za maaaalu decu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 27 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Ili za zenskadiju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...