acim 765 Napisano Februar 10, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći, Scania ;D Agregat je naravno V-Twin, 1737 kubika. Test možete pogledati ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Februar 10, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan I to mnogo ruzna Scania hahahahahahahah ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja,podseca me na gremlina.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv dizajn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja,podseca me na gremlina.... ;D ;D ;D totalno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 11, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan simpatično nema niko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Februar 11, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Sedoh na ovo kod dilera nedavno... jedva ga digoh sa bočne nožice.... 380 kila sa punim rezervoarom. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 11, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Imajte u vidu da sam ja 194 cm , pa se ne primeti na ovom motoru ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 11, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos zadnji kraj ( treba to u zivo videt ... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Scania je za ovo čista elegancija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ne dirajte mi Scaniu,a motorj e extra mada je meni licno lepsi model Vision sa zadnjim koferom i vecim pleksiglasom koji je pandam Elektri ultra glide,dok je ovo ocigledno direktan konkurent Road Glide-u. Cross roads je jos lepsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 12, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan koliko je to para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 12, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan U Nemačkoj oko 20 hiljada eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Cross Roads u USA 15.999 $ Smesno,a dobri su motori. Mozda doteram jednog sledece godine kad odem na turnejicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Februar 12, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, za mene je ovo tipicno americko preterivanje u svemu. Ja volim velike motore, ali ovo gubi smisao. Mada moram priznati da od nazad dizajnerski izgleda veoma zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Dopadljivo je ruzan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Kad prevezes 1500-1800 km u danu pa dva dana tako zaredom,nista nije preterivanje,veruj mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kad prevezes 1500-1800 km u danu pa dva dana tako zaredom,nista nije preterivanje,veruj mi. U takvoj situaciji, preferiram ... avion. Kad bolje razmislim, ja izgleda i nisam neki bajker! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 12, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ruzan mi je bas, a izgleda skroz nefunkcionalno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 12, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ne dirajte mi Scaniu,a motorj e extra mada je meni licno lepsi model Vision sa zadnjim koferom i vecim pleksiglasom koji je pandam Elektri ultra glide,dok je ovo ocigledno direktan konkurent Road Glide-u. Cross roads je jos lepsi. Kad prevezes 1500-1800 km u danu pa dva dana tako zaredom,nista nije preterivanje,veruj mi. U pravu si , nista udobnije za dalek put , mada mislim da je malo previse ''americki'' za Evropu , ali .. Sve u svemu , ja na nicem udobnijem na dva tocka nisam sedeo , mada ja sam isuvise ''zgoljav'' da toliko veliki motor mogu da kontrolisem ;D ;D Evo i slike Cross Roads-a sa sajma ... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Zar to nije model Vision tour? Takvog sam probao al na kratko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 12, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Zar to nije model Vision tour? Takvog sam probao al na kratko Predpostavljam da si u pravu , pravo da ti kazem , sa interesovanjem sam procitao obsirni test koji su imali nedavno u jednom od engleskih magazina , neznam koji od tih modela , znam da je bio vislji vizir , nisam bio svestan da od njih postoje dva ( izvini na gresci ... ) Inace , bilo mi je interesantno jer su ovi novinari , koji inace preferiraju R-ove , u koznjacima terali ovog Visiona , i dali su mu onako realnu ocenu , po mom misljenju , ali posto jim je Vision ostavio kljuceve od motora duze no sto su se nadali , posle nedelje dana poceli su da se svadaju u kancelariji ko ce taj dan da ga vozi ... sve u race koznjacima .... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih deset godina vozim R-ove ne starije od dve godine u proseku,a bilo je i nekoliko novih i prosle godine kupim Harleya i totalno se navucem na easy rider pricu,da ni ja sam ne mogu da verujem. Ima smisla i u tome. A valjda sam i omatorio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 13, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Svi mi , kad tad , omatorimo ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 13, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Cross Roads Cross Country Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...