zarko1983 79 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan kao sto naslov kaze kupujem zadnji blatobran za srada, znam da je redak ali mozda neko iima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6376 Napisano Februar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12473 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan "Var plast Mladenovac" - Brrka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam nema kalup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam od gsxr750/1000 k1 blatobran aluminijumski nosac i plasticni rep bez stopa i sedista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Februar 14, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam od gsxr750/1000 k1 blatobran aluminijumski nosac i plasticni rep bez stopa i sedista. koliko trazis za komplet??? moze na pp sorry za upad!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Aluminijumska konstrukcija nikad ostecena-100e, originslna plastka u bojink1 1000-100e, blatobran-20e, mogucnost ugradnje na srada proverena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo taj blatobran ako je ovo sto sam ti pokazao, a mozda i ostalo, aj okaci neku sliku.... Rači ti prodajes motor i ovde ti nije mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Februar 14, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo taj blatobran ako je ovo sto sam ti pokazao, a mozda i ostalo, aj okaci neku sliku.... Rači ti prodajes motor i ovde ti nije mesto :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 176 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Da ne dodje do zabune, coveku treba ovaj deo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne dodje do zabune naslov je kupujem zadnji blatobran od srada a na zadnjoj slici je strelicama pokazan takozvani podrep koji uzgred nije serijski suzukijev deo.Znaci sto se tice onog obelezenog na slici tu su Luis Polo Ugt...Elem, ko hoce da na srada stavi serijski zadnji deo ,sto znaci aluminijum, plastike, blatobran, moze to da vidi na internetu na Bike pis,plastika je plavo sivo crna od gsxr-a k1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Da ne dodje do zabune, coveku treba ovaj deo! Da tako je razumes me u potpunosti Havarisan i ti imas ono sto mi treba...ionako ces prodati motor pa ti ne znaci daj blatobran nista a meni puno....P.S Ne znam da li Brka moze da uradi ne bih da te cimam Da ne dodje do zabune naslov je kupujem zadnji blatobran od srada a na zadnjoj slici je strelicama pokazan takozvani podrep koji uzgred nije serijski suzukijev deo.Znaci sto se tice onog obelezenog na slici tu su Luis Polo Ugt...Elem, ko hoce da na srada stavi serijski zadnji deo ,sto znaci aluminijum, plastike, blatobran, moze to da vidi na internetu na Bike pis,plastika je plavo sivo crna od gsxr-a k1. [/quote Mislim da me ne kapiras Havarisan je u pravu mada sam u razmisljanju da stavim ceo rep od K1 video sam da lepo izgleda....malo ti je jaka cena ako imas neku drugu cenu moyemo da pricamo....mene bi zasad najvise interesovao aluminijumski deo-kostur zadnja cena....i da li su na njemu i drzaci za suvozaceve noge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Februar 14, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba zadnji blatobran za srada. Ako ga nabavim kopiraću ga kod brke, ako ti nešto nađeš za kopiranje, javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nebi raspravljali oko cene znaj da za gsxr 1300 taj deo kosta 540e (ja sam bio kupac posle treceg pokusaja varenja) tako da korekcija cene nije moguca, ali cu u sezoni sigurno imati kupca za tvoj nosac,jer varenje ostecenog ne resava problem.Uz zamenu prednje maske dobijas potpuno osvezen dizajn motora,sto si verovatno vec video na slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba zadnji blatobran za srada. Ako ga nabavim kopiraću ga kod brke, ako ti nešto nađeš za kopiranje, javi. Ima havarisan od K1 mislim da su isti ali tvoja i moja zadnja viljuska se razlikuju pa mislim da i nacin kacenja nije isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 176 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Sta je 540e? Gde ti zivis covece?! Cene su odavno pale, mnogo ste vi skupi! Ja se secam kao klinac kada sam kupovao neke delove za Boldor od tvog caleta jos tad je bio skup, ali to je tad moglo. Sad je drugo vreme covece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor si i dobio od Sase, tj mene a sto se tice cena one su tacne i lako proverljive.Mnogo lepih kilometara mojoj nekadasnjoj musteriji. (BOLDORKA JE ZAKON) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Februar 15, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba zadnji blatobran za srada. Ako ga nabavim kopiraću ga kod brke, ako ti nešto nađeš za kopiranje, javi. Ima havarisan od K1 mislim da su isti ali tvoja i moja zadnja viljuska se razlikuju pa mislim da i nacin kacenja nije isti Koje pare za taj havarisan i koliko je havarisan? Znam da se viljuška razlikuje, ali možda ne treba neka velika prepravka da bi se namestio na 600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba zadnji blatobran za srada. Ako ga nabavim kopiraću ga kod brke, ako ti nešto nađeš za kopiranje, javi. Ima havarisan od K1 mislim da su isti ali tvoja i moja zadnja viljuska se razlikuju pa mislim da i nacin kacenja nije isti Koje pare za taj havarisan i koliko je havarisan? Znam da se viljuška razlikuje, ali možda ne treba neka velika prepravka da bi se namestio na 600. ;D ma havarisan je covek....evo ga tu gore ima nekoliko njegovih postova......on ima blatobran od suzukija K1, K1 ima slicnu ako ne i istu viljusku kao srad ali ne bih da cimam coveka da on posalje Brki a Brka da nam izlije takav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Februar 15, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ma havarisan je covek.... u je**te, zamalo da se ugušim od smeha "havarisan".... katastrofa, nisam gledao nickove.. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan da ne otvaram novu temu, kupio bih kostur repa (aluminijumski deo) od K1 ako neko ima povoljno neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedfreak 55 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1098 Prijavi odgovor kao problematičan cisto ako niste primetili viljuska od 600 i 750 nisu iste od 750 ima ojacanje sa gornje strane kao i k1 znaci trazis blatobran za 600 ku a havarisan ima 750 k1 koliko znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Mart 26, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan pa moj i jeste 750 ako si primetio....znam da nisu iste.....razmisljam sad nesto da zamenim ceo rep da stavim od K1.... kostur i plastike ali ce biti problem sedista da se nadju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Mart 26, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan sedište sam kupio za 30€ (zimska cena), kostur napravi od gvozdenih cevi, plastiku kupiš od Brke 50€ i to od što novijeg modela... najjednostavnije. Inače zadnji aluram košta đavo ipo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Mart 26, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan sedište sam kupio za 30€ (zimska cena), kostur napravi od gvozdenih cevi, plastiku kupiš od Brke 50€ i to od što novijeg modela... najjednostavnije. Inače zadnji aluram košta đavo ipo. ja to volim fabricki, jel si ti uradio ako jesi slikaj da vidim kko izgleda ako ti nije tesko? znam da je skup majku mu, ako naletis negde na neko sediste javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...