BAND X-AC/DC TRIBUTE BAND 0 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zemun, Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posveceno svim bajkerima sirom zemaljske kugle! Jos puno puno kilometara u zdravlju, veselju i rock`n`roll-u zeli vam BANDX! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 9, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Extra!! Bravo momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reci , we salute you!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 9, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi se dopada, i pesma ali i spot. Moje misljenje je da je moglo i bez onog klovna na R-u. Njegovo umece je fascinantno ali mi nikako neide u ovoj "prici". U svakoam slucaju-alal vera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bravo! Vidimo se u Sofiji ako idete! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je bas zapao za oko ovaj R-as. Jeste zanimljivo ponekad da nesto uradi cisto fore radi, ali on non stop. Inace spot je odlican, vec sam ga par puta odgledao. Prvi put sam ga nasao negde na face-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put kada budete radili spot pozovite MK COPER-SRBIJA da vam ulepsa ikonografiju. Super ste,bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Bra'o! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1 il nijedan 4 Napisano Februar 14, 2010 WWW.motoklubmuzlja.com, 11 postova Lokacija: Mužlja/Zrenjanin Motocikl: YAMAHA R1 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično odrađeno,svaka čast !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...