despic 7 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan pa samo su pare problem...ja sam mislio polako ...al sta polako...de god da odes...dobar dan je 2 soma... uzmimo u obzir da jos otplacujem drugi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan e...moja prva ljubav je zamenjena za auto...posto je motor nemoguce prodati po ni priblizno realnoj cifri.... sledi bubanj potok i prodavanje kola bud zasto i onda u lov na dobar ram i motor... ali ovaj put sa malo vise pameti i znanja o motorima...ne bih se spustao ispod 750ccm...eventualno fzr 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan bravoooooooooo ............. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ne znam ko mi je prokomentarisao da je lose da preradjujem xj...ali u svakom slucaju sam mu zahvalan...razmislio sam veooooma dobro...i preracuno se... lakse mi je da uzmem u startu motor koji ima siru felnu i generalno drugaciju strukturu nego da menjam pola xj-a...s tim sto bi mi bezveze ostalo pola delova...ko zna kad bih nasao ono sto mi treba,i po kojoj cifri...i da li bih uopste nasao...samo da prodam kolica i onda razgledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujemo RASPLET!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan u nedelju bubanj potok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...