radoica 15 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ima da se kupe ove patike? ??? Mnogo mi se svidjaju, ali sve sam zivo pretrazio ali ne znam gde da ih kupim. Ima ih na http://www.kawasaki.co.uk/productCGMA.asp?Id=340473B322D&CId=FEBBB622D&CSId=FEBBBFDDF ali ne postoji opcija da se kupe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 8, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vidi na novom sajtu Mimoto-ada li postoji takav model tamo medju Kawasaki opremom pa vidi sa njima da ti naruce. Ako ti nije bitno sto pise kawasaki na njima nadji neke druge jer verujem da ce te dosta izaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ??? ovo za skuter na vodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan ??? ovo za skuter na vodi I meni tako izgledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 8, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je za paraglajding! ;D ;D ;D ;D sh se ovo su obicne patike poput onih IXS i raznih drugih... http://www.motooprema.net/obu.htm Prva dva-tri modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio slicne u Markosu. Apsolutno sluze svrsi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan idi na kawasaki.at.u principu otkucas kawasaki i zemlju iz koje je najlakse da ti neko donese. ja sam stender narucio kod culeta ali ako narucic kod nas, cekaces bar dve nedelje. ali da znas da su accesories by kawasaki skupi kao vatra. mislim da su patike 114 ili 117 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan 115 € + 20% :-\ Pa ove mi se bas svidjaju, i nisu za skuter na vodi A ni za paraglajding @Igor-ns Kolko para, ako nije tajna!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio kod nas(kod mene da ti donesem) nego kod nas (u Srbiji) ne donosim ja,nismo se razumeli. Pozovi Kawasaki dilere kod nas,oni mogu da ti naruce po ceni koja je na netu i koja je svuda ista. ali ako si isao na sajt na koji sam ti rekao,video si da usi otpadaju.Ja sam stender platio 200 evra. jeste odlican ali nije zlatan ali kad volim,sta cu. I zmigavce sam toliko platio i ja mislim da su namerno stavili one odvratne fabricke da bi morao od njih kupis ove manje jer niko na svetu ne pravi takve zmigavce osim njih.Pederasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovce su za shishanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan ovce su za shishanje Ivini ti sto je u Yamahi sve jeftino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan otvori ebay pa vidi koliko su i migavci i te patike i stender... msm 200 eura za stender a u yahami npr lanac i lancanici fabricki za r1 300 eura ja kupio set fabricki sa ebaya za okruglo 100tku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Ali bitan je kvalitet ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10788 Napisano Februar 9, 2010 Hronični Motociklopata, 7450 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan secam se da sam bas takvo nesto video prosle godine ja moto sajmu u Beogradu na Kawasakijevom standu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da sam hteo da kupim univerzalni,uzeo bi ga iz Louisa za 20 evra.Za moje para i moju strast sam ovca koliko sam sebi dozvolim. Kad nadjes na e-bay-u takve zmigavce i stender ti ih kupi tri puta jeftinije pa sisaj nas ovce po Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan daj molim te da vidim te fantasticne migavce najskuplji na svetu su greggs za u oklop, budu po 100 eura u usa, ja sam ih kupio za 20 na ebayu a ti gledaj malo stendere mogao si da biras 2-3 komada za 200 eura a svi su bolji od kawasakijevih (a i dalje su skupi ko djavo ali nikako kao taj tvoj) http://www.pit-bull.com/motorcycle-stand-types.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan momak,ti nadji prednje zmigavce za zx10 r 2008-2009 na e-bay-u ja ne mogu,verovatno ne znam. i po cemu su ovi stenderi koje si ti naveo bolji od Kawasakijevih. Ko ih je testirao,ti?I mislim da nema svrhe da ulazimo u raspravu oko bilo cega jer su nam misljenja potpuno razlicita.Ti mislis da sam ja ovca jer sam dao toliko para za stender i za zmigavce i to je to.Ne vidim razlog da ti se pravdam na sta sam potrosio svoj novac.Ti ih kupuj preo e-bay-a i uzivaj. Ja sam samo coveku hteo da pomognem da pronadje patike i rekao da su originalne accesoriess stvari jako skupe kako za kawasaki tako i verovatno i za sve ostale proizvodjace.ORIGINALNE. nisam rekao nikom da mora da ih kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Februar 10, 2010 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre par dana u Mimotu,imaju te patike,ali ne znam cenu.Zvrcni pa pitaj.Ja bi ih kupio,ali nisu za voznju.A stender je skup jer je od aluminijuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Ili se meni cini, ili ovi u Mimotu uopste nemaju nameru da bilo sta prodaju?!?! Ovo je recimo peti put u proteklih godinu dana da ih zovem, za razlicite stvari i svaki put mi se javi neki lik koji je ocigledno pre ovog posla prodavao paradajz na pijaci! Sad sam ih zvao i nikad vise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan #64 0 Napisano Februar 14, 2010 U prolazu, 12 postova Motocikl: Benelli 702X Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da nazoves Milana Marinkovica u Cacak, pa da ti on poruci.... www.kawasaki.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ti ja. Ako kod nas (u Srbiji) narucujes,cekaces mnogo dugo.Te patike,kao i sve iz tog kataloga je dosta skupo pa im se ne prodaje bas nesto i zato ih i nema na lageru a veroatno im je cimanje da narucuju samo njih. Ako imas nekoga preko da ti donese,bilo bi ti najbolje. Meni je drug zmigavce narcio,za dan su m stigli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje resenje ti je ako hoces nesto da kupis od originalni Kawasakijevi proizvoda ti je da odes na ovaj sajt http://www.kawasaki-onlineshop.com/,nadjes zeljeni proizvod i kontaktiras Beru sa foruma,dosta originalni stvari sam tako kupio,em me izadje jeftinije nego da kupim kod nas i brze proizvod dobijem na kucnu adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Mart 3, 2010 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Imaju ih u mimotu,44 broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Mart 6, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan IMAŠ U MIMOTU, 9500.00 KOŠTAJU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Extra, hvala na info Pogledacu jos na sajmu, mozda bude neki popust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...