Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki City 1 patike

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 259 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800FI

Da li neko zna gde ima da se kupe ove patike?  ???

7amlI_w392h29400000340e55f777.jpg

Mnogo mi se svidjaju, ali sve sam zivo pretrazio ali ne znam gde da ih kupim.

Ima ih na http://www.kawasaki.co.uk/productCGMA.asp?Id=340473B322D&CId=FEBBB622D&CSId=FEBBBFDDF ali ne postoji opcija da se kupe..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 875 postova

Vidi na novom sajtu Mimoto-ada li postoji takav model tamo medju  Kawasaki opremom pa vidi sa njima da ti naruce. Ako ti nije bitno sto pise kawasaki na njima nadji neke druge jer verujem da ce te dosta izaci.

• Svrati ponekad, 103 postova

idi na kawasaki.at.u principu otkucas kawasaki i zemlju iz koje je najlakse da ti neko donese. ja sam stender narucio kod culeta ali ako narucic kod nas, cekaces bar dve nedelje. ali da znas da su accesories by kawasaki skupi kao vatra. mislim da su patike 114 ili 117 evra.

115 € + 20%  :-\

Pa ove mi se bas svidjaju, i nisu za skuter na vodi :P A ni za paraglajding  >:(

@Igor-ns

Kolko para, ako nije tajna!?  ::)

Nisam mislio kod nas(kod mene da ti donesem) nego kod nas (u Srbiji) ne donosim ja,nismo se razumeli. Pozovi Kawasaki dilere kod nas,oni mogu da ti naruce po ceni koja je na netu i koja je svuda ista. ali ako si isao na sajt na koji sam ti rekao,video si da usi otpadaju.Ja sam stender platio 200 evra. jeste odlican ali nije zlatan ali  kad volim,sta cu. I zmigavce sam toliko platio i ja mislim da su namerno stavili one odvratne  fabricke da bi morao od njih kupis ove manje jer niko na svetu ne pravi takve zmigavce osim njih.Pederasi. 

• Drug član, 1137 postova

otvori ebay pa vidi koliko su i migavci i te patike i stender...

msm 200 eura za stender :)

a u yahami npr lanac i lancanici fabricki za r1 300 eura :)

ja kupio set fabricki sa ebaya za okruglo 100tku

Da sam hteo da kupim univerzalni,uzeo bi ga iz Louisa za 20 evra.Za moje para i moju strast sam ovca koliko sam sebi dozvolim. Kad nadjes na e-bay-u takve zmigavce i stender ti ih kupi tri puta jeftinije pa sisaj nas ovce po Srbiji.

• Drug član, 1137 postova

daj molim te da vidim te fantasticne migavce

najskuplji na svetu su greggs za u oklop, budu po 100 eura u usa, ja sam ih kupio za 20 na ebayu

a ti gledaj malo stendere mogao si da biras 2-3 komada za 200 eura a svi su bolji od kawasakijevih (a i dalje su skupi ko djavo ali nikako kao taj tvoj)

http://www.pit-bull.com/motorcycle-stand-types.shtml

momak,ti nadji prednje zmigavce za zx10 r 2008-2009 na e-bay-u ja ne mogu,verovatno ne znam. i po cemu su ovi stenderi koje si ti naveo bolji od Kawasakijevih. Ko ih je testirao,ti?I mislim da nema svrhe da ulazimo u raspravu oko bilo cega jer su nam misljenja potpuno razlicita.Ti mislis da sam ja ovca jer sam dao toliko para za stender i za zmigavce i to je to.Ne vidim razlog da ti se pravdam na sta sam potrosio svoj novac.Ti ih kupuj preo e-bay-a i uzivaj.

Ja sam samo coveku hteo da pomognem da pronadje patike i rekao da su originalne accesoriess stvari jako skupe kako za kawasaki tako i verovatno i za sve ostale proizvodjace.ORIGINALNE.  nisam rekao nikom da mora da ih kupi.

• Zainteresovan, 461 postova
  • Motocikl: zx12r

Bio sam pre par dana u Mimotu,imaju te patike,ali ne znam cenu.Zvrcni pa pitaj.Ja bi ih kupio,ali nisu za voznju.A stender je skup jer je od aluminijuma.

Ili se meni cini, ili ovi u Mimotu uopste nemaju nameru da bilo sta prodaju?!?! Ovo je recimo peti put u proteklih godinu dana da ih zovem, za razlicite stvari i svaki put mi se javi neki lik koji je ocigledno pre ovog posla prodavao paradajz na pijaci! Sad sam ih zvao i nikad vise!  >:(

Kazem ti ja. Ako kod nas (u Srbiji) narucujes,cekaces mnogo dugo.Te patike,kao i sve iz tog kataloga je dosta skupo pa im se ne prodaje bas nesto i zato ih i nema na lageru a veroatno im je cimanje da narucuju samo njih. Ako imas nekoga preko da ti donese,bilo bi ti najbolje. Meni je drug zmigavce narcio,za dan su m stigli.

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

Najbolje resenje ti je ako hoces nesto da kupis od originalni Kawasakijevi proizvoda ti je da odes na ovaj sajt http://www.kawasaki-onlineshop.com/,nadjes zeljeni proizvod i kontaktiras Beru sa foruma,dosta originalni stvari sam tako kupio,em me izadje jeftinije nego da kupim kod nas i brze proizvod dobijem na kucnu adresu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja