ŽeljkoTransalp 405 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan proverio, sve radi puni kako treba, 14 volti puni, akumulator (nki stari sto sam privremno stavio) kad se ugasi pokazuje 12.9 ipak izgleda da cu dobiti novi od njih, proverili su ga izgleda da je otisla celija sta vec I kod mene je najverovatnije isti slucaj! Isto imam unibat akumulator, koji je riknuo tacno mesec dana nakon isteka garancije od 12 meseci.... jbg ps. Da nisi dizao na zadnjaka, sigurno bi ti duze trajao! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ja imam drugi br trzisne inspekcije 3227400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano Septembar 11, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Taj unibat sto ima oznaku bs ili sl.nije sa gelom vec kad se napuni nema vise odrzavanja.Ja ga imam i rekli su mi u prodavnici da posle 6 meseci idem u servis da se ispita kako bih dobio garanciju na jos sest meseci.Na bmw-u koji sam pre vozio,imao sam aku sa gelom(fiamm) od2006.i danas radi bez problema kod drugog vlasnika.Nijednom punjen,zimi stoji u garazi tj.pod nastresnicom prikacen na motor i startuje se jednom u mesec dva.Akumulatori sa gelom su ekstra i isplate se za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan meni je taj sa gelom riknuo posle 11 meseci, majstor caki kaze da redovno riknjavaju cim prodje garancija, unibat , exide, sve brend moj do mojega dali su mi drugi i produzili garanciju , ako i ovaj rikne za 11 meseci bar opet novi da dobijem i tako ukrug... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan YUASA kida! http://www.yuasabatteries.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ili samo sav skart zasvri u RS ...a dođe iz Kine..!(posle me pitaju jesam li stvarno rasista što ne volim kineze?) nisu kinezi krivi nego uvoznici sto kupuju kinesku skart robu a ne kvalitetniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jbg...imam neki..ne znam koji je ...punio sam stare sa njim...ogroman je...ima samo da se stavi na 12 i 24 V ja stavljao na 12 i punio nekih dva sata i radilo je... a zar ne bi trebalo motor sam da ga napuni dok radi!? nemoze motor da ga napuni ko sto ga ispravljac moze napuniti,nema amperazu dovoljnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan problem resen...punio ga pola sata...upalio da malo radi...ostavio motor napolju (namerno)... (namerno) sacekao 10ak dana (bez ikakvog paljenja i punjenja)... i upalio bolje nego ikad... u cemu je bio problem!? ne znam pojma! ??? jebem li ga,da nije prelio pa hidro udar stvorio a?ko zna,bitno da sad radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Cudi me da ti prodavac nije rekao da si obavezan da dodjes na kontrolu za 6 meseci..... :- pjan pa zaboravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...