sstruja 115 Napisano Februar 6, 2010 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon godinu dana iščekivanja i priželjkivanja sam nabavio žarko željenju kacigu - ARAI naravno... ali ne leži vraže, neće slonče u lonče... il je kaciga mala il je glava velika... U svakom slučaju za Rajka nema kapa a Rajko sada prodaje potpuno, ganc NOVU Arai Condor kacigu, plave boje, veličina XXL (63-64) i to hitno, ispod cene... Cena 260e!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih kontakt telefon: 063/7734-330 ili na PP... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 3, 2010 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam upoređivao veličinu sa drugim kacigama i izgleda da je kalup kod ovog modela malo manji jer mi je recimo Uvex, veličina XL taman a ova XXL mi je BAŠ tesna, nepodnošljivo tesna... Možda je i do oblika glave ali verujem da mi i ljudi sa manjim konfekcijskim brojem glave mogli komotno da je nose... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena: 200e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...