Ledu77 46 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam da mi Kawasaki KLE bude prvi motor !! Sa verom u boga .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zigor 0 Napisano Februar 6, 2010 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam da mi Kawasaki KLE bude prvi motor !! Sa verom u boga .... ;D ako nisi baš jaaaako rešio da prvi bude baš kle ima moj drugar dominatora 500, nick mu je knez71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan OK, video sam ga u putopisu, nije loš !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Pravi izbor za pocetnika....Vozio sam ga,zaista sjajn motor a i odnos kvalitet-cena...motor koji ce ti pruziti dosta osmeha i motor koji prasta greske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se nadam da ce i meni oprastati !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...