itza 0 Napisano Februar 6, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan trazhim motor do 1300-1500 ili skuter u dobrom stanju ... neshto do max 650cca obzorim da mi je prvi motor ne bih neshto veliko i teshko menjam za auto u dobrom stanju NE registrovan zainteresovani mogu da me kontaktiraju na pp ili na 064-616-72-79 auto nemam klimu i nema plin nikad nije udaran u dve boje je jer sam ja menjao NE originalna vrata koja su bila na njemu kada sam ga ja kupio i sve shto je belo na autu je sa novijeg ccs modela pocinkovan lim itd potrebno je da se registruje i da se prelepi u crvenu boju (folija je 150 eur farbanje 500 pa na vishe) motor u odlichnom stanju turbina josh uvek pod garancijom i da se zamene zadnji rubovi koje imam nove u gepeku idu uz auto ... u varijanti 1300 auto ima 15`` alu felne sa zimskim gumama u varijnti 1500 uz auto idu i 17`` alu felne letnji set bez guma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 13, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze zamena za Free ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan hahahh mozhe i prst u oko al boli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 13, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan moze i mala doplata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano Februar 26, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...