bokilic 6101 Napisano Februar 17, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro je to sve,,samo jos nije utvrdjeno sta mu je kvar,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 17, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a kave su svecice,,jel njegove,zaboravih da pitam,mada sve lici na karburatore,ili na neko igranje sa filterom za vazduh,hoce to da se desava ako je mnogo gust,,ili pak mnogo redak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ga kupio bilo je dosta izrazeno te sto nece da vuce . Onda sam oprao karburator i malo nastelovao ;D i to se smanjilo . E sad cekam da se ovaj sneg otopi jer ga kod nas ima dosta pa da pocnem opet redom karburator da stelujem kao sto su mi gore predlozili . I ne verujem da oce bas kad se lanac raztegne da se tako ponasa jer sam vozio i druge sa jednim klipom koli su imali ohoho rastegnut lanac . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Svecice imam dve i u dobrom su stanju . Da ne kazem u odlicnom . E sad za filter za vazduh razmisljam da stavim neki otvoreni . Trenutno je sundjerast koji se pere , normalno je namazan.Bar ja mislim da je tako . E sad sa otvorenim filterom da li cu nesto da dobijem ? Nemam pojma ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 17, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa moras da probas,mozda ti je filter pregust,,probaj recimo bez njega,mozda je previseee namazan,,mozda je problem u siberu,, to jest u klizanju sibera na gore,treba videti dali slucajno neglavi ili mu je opruga prejaka...desava se... jeedan cilindar se resava ali kad dodju 4.................da si blize sv u cas posla bi se poigrali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam i bez filtera i isto se desava ??? Ipak najvise sumnjam na karburator i na visak goriva pri malim obrtajima . Da ga ima manje vise bi se na visljim i u crvenom gusio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Februar 19, 2010 Andragog, 5024 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 30e ? Za hondu XL je duplo toliko i to ne original Hondin, nego DID. Za Xl je lanac duplo deblji nego od DR,od DRa je lanac tanak kao kod motorne testere,jad i beda !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije tako ja sam menjao i na XL i na DR i isto sam ih i placao, ja ne znam gde ima lanac za 30e?? Mozda i ima ali ko zna ko ga pravi? Ja sam jedan lanac iskidao na 20000....mozda je to bio taj za 30e ko ce ga znati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 22, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Di ima lanac bregaste za 30e!? Ja bik odma dva po mogucstvu...nece se baciti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Februar 22, 2010 Andragog, 5024 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ima gi u zapadnu europu a i mi smo zapad rumunima i bugarima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi danas sam slucajno ustanovio sta se desava sa karburatorom . Slucajno danas zaboravim da vratim sauh i on odlicno ide . E sad pitanje sta da cackam i sta da majstorisem????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan -Ajde sad polako da rezimiramo!Sta se desava na svim vozilima kad se povuce sauh?!?U velikoj meri se smanjuje dotok vazduha-jel tako!?Onda mi reci sta u stvari trazi tvoj moprd od tebe!!!! Znaci: povucenim sauhom ne dobija toliku kolicinu vazduha te je sasvim jasno da ili trazi vise goriva ili manje vazduha!Najcesce se desava da je kolicina benzina u pitanju,jer motor ne vuce gorivo iz istih izvora! -Poslusaj ti mene.Karburator napolje i REDOVNO ga sredi,znaci jedno ozbiljno ciscenje!Sve te male diznice i kanalcice da procistis-produvas,odmastis,posto se gro sranja nahvata na zidove dizni i kanala! Ako sve uradis kako treba-garantujem uspeh! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan To sam sve uradeo prosle godine i tako ga vozim . U blizini nema majstora da to popravi a vozim ga samo na offroad pa mi nije registrovan da odem do nekog . Jedino sam probao spustanjem iglice i cini mi se da sam malo nesto uspeo ali opet to je toliko izrazajno da po mokroj travi sledi padanje. Sta bi jos moglo da bude?Filter opran i namazan fals vazduh nema jedino da se od starosti nije potrosio (dizne iglica itd.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam ti sta mislim,u stvari u sta sam ubedjen! Bavim se po malo sa tim pa . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ok ocisticu ga detaljno opet ali ako opet bude zajebavo????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan -Onda ides kod nekog maestra,ja bih ti pomogao,ali sam na severu Vojvodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Mart 7, 2010 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ocigledno dobija previse vazduha ili premalo goriva. Ako kazes da si detaljno oprao i produvao karburator, jedino moze da bude fals vazduh. Dovoljna je mala pukotina na gumi usisa, pa da zeza. Skini gumu i dobro je ispresavijaj da vidis da li negde nije pukla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nigde nova je . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se svima unapred zato sto sam tvrdio da je sve u redu sa karburatorom. Danas resim da rasturim sve ponovo ali ovog puta sam stavio naocare za vid i niso sam na jedan problemcic. E sad da li to moze nekako da se zalepi jer je rupica mala ili da kupujem novi deo. Ako moze da se sredi recite mi kako :'( I da li je uopste to moglo da dovede do ovakvog rada motora . Ako neko ima taj deo kupio bi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 8, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan naravno da nevalja ,nemoze da digne siber do kraja,to moras da menjas,eventualno da zakrpis za prvu pomoc,nekom maleckom maleckom flekicom,i lepkom koji se ugiba,znaci ne super lepkom jer je on kada se osusi krt,mada ti taj siber sa tom membanom nije nesto ni skup,inace vidjao sam da ljudi to okrpe sa malko silikona i istom takvom gumicom iz nekog starog sibera i to lepo funkcionise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ocu i da kupim novi deo samo nemam pojma kome i gde da se obratim . Jedino sto znam Saleta iz Trstenika , ali mozda i neko sa foruma to ima . I da li mora da bude od bas istog karburatora ili se pasuje od jos nekog ( mikuni-a ) naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...