Triva Rossi 8 Napisano Februar 27, 2007 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako... Ako bog da i ako sve bude kako treba, danas poslepodne idem da pazarim motor... docekao sam i ja.... Nasao sam jednu yamahu FZ6N... 2005 god. presao 5000km.... Zanimaju me vasa iskustva sa tim motorom, ko sta zna o njemu neka napise... I koliko on realno vredi, da se ne zeznem kad se budemo cenkali.... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Februar 27, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ponosni vlasnik jednog.. Kupio sam ga krajem sep. prošle godine, iskustva imam 'samo' 2.500 km na njemu. Ja sam motorom oduševljen. Veoma mi se sviða izgled, položaj sedenja je odlièan (ja sam 188cm), lagano se vozi.. Pretpostavljam da veæ znaš, ali.. Ima motor od R6, 98ks. Nije bog zna šta brutalan do 7.000, ali posle toga se drži èvrsto za volan!! na kraju krajeva tako idu sve 600-tke. Koènice su odliène. Troši mi 5-6l (nisam se optereæivao taènim merenjem) Ne znam da li si vozio nakede, ali vetar preko 140-150km/h poèinje da ubija, i veæe brzine od toga su pravo muèenje. Kod menjanja brzina menjaè 'puca', neki to navode kao manu, a meni se sviða.. Kada ga voziš konstantno preko 7-8.000 o/min sedište ispod suvozaèa poèinje da se greje. Skrenula mi je pažnju na to moja devojka, kad smo jednom prilikom vozili autoputem. Ja sam mog platio 5.200 E, 2004 god, 6.800 km, kupljen u Rodiæu, servisna knjižica (kod Spaleta), original Yamaha oprema: vizir (160E), spojlerèiæ ispod motora (oko 250E), kofer, boèna zaštita u sl. pada (oko 150 E). Nov košta oko 6.700 E, pa se ti sad bori :wink: Slike imaš u galeriji. Ovo je samo uopšteno. Ako te nešto konkretno interesuje, pitaj, biæe mi drago da pomognem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Februar 27, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ga ali sam ima prilike da se provozam na njemu. Mogu Ti reci da je mnogo prijatan za voznju, mek, poslusan, udoban (sem vetra na vecim brzinama), a preko 7000 rpm je super igracka :twisted: Srecno sa trgovinom i javi sta si uradio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dino 8 Napisano Februar 27, 2007 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost morao sam da ga prodam prosle godine, pocetkom sezone! Imao sam crni, 2004, sad ga vozi moj drugar! Sve pohvale za taj motor! Jedina zamerka su problemi sa TPS-om! Kod mene i na jos tri ista motora u NS-u je bio isti slucaj! Kada par puta naglo das gas i pustis sto bi nas narod rekao zaturiras, desava se da gas zaglavi i nevrati se pravovremeno. To bi u voznji znacilo da ti pustis naglo gas a on sledece dve sekunde polako spusta gas! Ruzno zvuci i nije bezazleno! Nemoj da te to odvraca od motora! Stvarno je super! Uzeo bi ga opet ali mi je zelja bila da malo promenim pa sam uzeo MT-03! Sto se cene tice moje licno misljenje je da je tu je od 5300 do 5900! SRETNO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...