kvadman 0 Napisano Februar 4, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan ponudite ko sta ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 4, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Imas u polu za 20e kakve oces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Februar 4, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj da vidim, ima li neki link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 4, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motokucalazarevic.rs/ponuda/held/pantalone_force_track.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan O njima se ovde pisalo: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44077.0 Ali još nisam otišao da pazarim. Ako ti nije bitno da su moto pantalone, nego samo maskirne pogledaj na nekom buvljaku. Ima i za manje od hiljdu din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Februar 4, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan trebaju mi za svaki dan. mislio sam da dam max do 40e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan idi u army shop tu su oko 45e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 4, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka iz pola: http://www.polo-motorrad.de/shop/Bekleidung-Herren-Freizeitbekleidung-US-Combat-Hose/group/1075/dmc_mb3_search_pi1.page/1/product/141371/L/0/Produktdetail.productdetails.0.html Pogledaj u Urbanu u NS-u, ima tamo sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Februar 4, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan ove iz pola imaju nekako los kroj... vidi se po slikama. tu je neko na forumu prodavao i jaknu i pantalone iz luisa, al ne mogu da nadjem oglas... znate li ko je clan da mu posaljem pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je Afrikanac prodavao nesto u army stilu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...