Ivan_NI 37 Napisano Februar 3, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha TDR 125, 1998. god. 125ccm, 7 KW(znači mogu da je voze momci od 16 godina i sa "A1" dozvolom) Uvežena iz Švajcarske, dva puta registrovana na naše tablice. Prešla oko 18.600km Registrovana do 21.07.2010. Lanac, lančanici, gume, pločice. diskovi...sve je dobro i spreman je da izgura celu sezonu bez ikakvih ulaganja. Ja sam je kupio od našeg druga sa foruma, to je bio njegov prvi motor a i moj od prošle godine. On je super održavao a ja nastavio i dopunio sledećim: NGK iridijumska svećica, podmazane sve sajle, diskovi održavani sa Motul Brake Clean, filter vazduha očišćen i naprskan sa Motul Air filter oil, hladnjak ispran sredstvom za aluminijumske hladnjake i zamenjena rashladna tečnost, zamenjeno ulje u menjaču Motul Transoil Expert, lanac i lančanici čišćeni sa Motul Chain Clean i podmazivani sa Motul Chain lube RoadPlus i na kraju više nisam imao šta da izmišljam da je sređujem pa sam skinuo akumulator koji je super radio(ali nisam znao koliko je star) i kupio novi sa gelom Unibat koji još nisam ni formirao. ;D U motor sipano Yamahino Yamalube ulje. Ima kofer kao na slikama. Ako se setim još nešto da sam radio, dopuniću. Cena je trenutno 1.690eur i bez zamena(dok se ne proda motor koji želim da kupim). :-X Kontakt: 063/420-946, 018/216-831, ivan.ilic@live.com Ivan, Niš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 4, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mi kojom vodom si ga prao???? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Februar 4, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Isključivo izvorskom, gradska sadrži kamenac. ;D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Februar 4, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Makina je ko lutkica. Sretno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosko67 8 Napisano Februar 6, 2010 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan lepo motorce,evo moj sin balavi ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1420 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Evo je slika pre zime Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Probuđen iz zimskog sna i formiran novi akumulator sa gelom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Mart 2, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan >>P O P U S T<< ..::1.500 EUR::.. Vazi samo do petka 05.03.2010. jer kupujem drugi motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 3, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cjao. Teram Apriliju u servis u subotu i javljam ti sta se desava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Mart 6, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja i najniža cena ostaje i dalje na 1.500EUR sve dok se ne proda drugi motor koji želim da kupim ili ne prikupim dovoljno novca da ovaj ne prodam a drugi kupim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO još malo...motor je bez ikakvih ulaganja, ja sam sve sredio do najsitnijih detalja i podmazao pre "zimskog sna", sada treba samo da se vozi...a ja sada hoću veći motor za mnogo duže vožnje. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan >>PRODATO - LOCK<< Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...