hellena 60 Napisano Februar 1, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno ostavljajte komentare na fotografije iz prethodnih takmičenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Februar 3, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam šta će hellena da slika na temu "O tome ti pričam"..... slikaće pravila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Neće, neće, meni je rekla da je zabranjeno slikati sadržaj ekrana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Meni nikad nije bilo jasno toliko potenciranje zadatih dimenzija ... k'o da je neki problem promeniti ih naknadno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovakva tema ne postavlja pred nas jasan zadatak,meni se to ne dopada.bice to nesto kao da smo se skupili svi u krug pa svako prica neku svoju pricu a price su razne,cilj je verovatno da se nametnes u tom drustvu sa najzanimljivijom.u isto vreme cemo videti kome sta privlaci paznju,ko se na sta obazire.ucestvujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Meni nikad nije bilo jasno toliko potenciranje zadatih dimenzija ... k'o da je neki problem promeniti ih naknadno Problem je, jer ako mi stigne 20 fotografija, ja svaku moram prvo da download-ujem na komp, pa svaku da proverim da li je smanjena, pa ako nije da izdvajam, pa svaku pojedinačno da smanjujem u PS-u i sačuvavam, pa tek onda da upload-ujem na photobucket. Tu izgubim sat vremena mesto da ih samo uploadujem bez razmišljanja i odmah okačim. Onda se žale ljudi što nije na vreme itd. Da ne radim ništa po ceo dan ne bi mi bio problem, ali pošto sam student i imam svaki dan da radim, ne mogu da gubim vreme na tome. Lakše je da svako smanji svoju fotku, a i sam kažeš da to nije neki problem...stvarno nije, kad je jedna slika u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Neću da se raspravljam , recimo da meni to ne bi predstavljalo problem Ali to sam samo ja , kroz moje ruke je prošlo ko zna koliko stotina hiljada tuđih fotografija dok sam radio u foto radnji ... i nikad mi nije bilo teško da svakoj od njih posvetim svu potrebnu pažnju, da od loše postane pristojna, od pristojne dobra , i tako dalje... Samo sam ja za to bio plaćen, tako da mogu da razumem Hellenu koja ovde sa svima nama ratuje za dž ! :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 10, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Neću da se raspravljam , recimo da meni to ne bi predstavljalo problem Ali to sam samo ja , kroz moje ruke je prošlo ko zna koliko stotina hiljada tuđih fotografija dok sam radio u foto radnji ... i nikad mi nije bilo teško da svakoj od njih posvetim svu potrebnu pažnju, da od loše postane pristojna, od pristojne dobra , i tako dalje... Samo sam ja za to bio plaćen, tako da mogu da razumem Hellenu koja ovde sa svima nama ratuje za dž ! :-* Ja od pocetka takmicenja tolerisem neregularnosti, jer ne zelim nekoga da uskratim za ucesce zato sto sam ja zla i opaka. Nije meni problem da sredim slike, ali ja isto tako sredjujem zilion svojih fotografija i radova dnevno pa mi je predvece vec malo muka, ako bas ne moram to da radim. Nije meni ovo ratovanje, ja stvarno volim sto imamo ovaj odeljak na forumu, koji je jedan od pozitivnih gde se retko kad neko pokaci. Zato ako vi mislite da je OK da meni olaksate posao tako sto cete smanjiti jednu svoju fotografiju i time i ubrzati proces kacenja fotografija na glasanje, onda tako i uradite. Ucestvujte i budite kreativni :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Februar 10, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije stvar u tome da se olaksa helleni ( ako moze sto da ne, treba dete da uci ), da ona ne smanjuje slike i ne dangubi. Radi se o tome da postoje pravila i da treba da se postuju ako su vec postavljena. Ako se nekom ista ne svidaju neka to izlozi pa onda da se lepo dogovorimo i ako vecina pristane to i izmenimo. I dimenzije su zadate zbog lakseg pregleda slika. Mnogo teze ide kad je jedna slika veca, jedna manja. Mene cak nerivra kada se u nekoliko horizontalnih ubaci jedan vertikalni kadar (e to vec mora hellena da sredi ) ..... Da ne duzim sad bez veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 10, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Pravila su sasvim mekana i svako može da ih ispuni, onaj koji to ne čini ruga se ostalima. Nego, ima li prijavljenih za takmičenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aj izbaci fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...