Jump to content

Moto Zajednica

TAKMIČENJE NA TEMU "O TOME TI PRIČAM"

Recommended Posts

• Drug član, 755 postova
  • Motocikl: nekad

Meni nikad nije bilo jasno toliko potenciranje  zadatih  dimenzija ... k'o da je neki problem promeniti ih naknadno  ::)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 228 postova

ovakva tema ne postavlja pred nas jasan zadatak,meni se to ne dopada.bice to nesto kao da smo se skupili svi u krug pa svako prica neku svoju pricu a price su razne,cilj je verovatno da se nametnes u tom drustvu sa najzanimljivijom.u isto vreme cemo videti kome sta privlaci paznju,ko se na sta obazire.ucestvujem!

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Meni nikad nije bilo jasno toliko potenciranje  zadatih  dimenzija ... k'o da je neki problem promeniti ih naknadno  ::)

Problem je, jer ako mi stigne 20 fotografija, ja svaku moram prvo da download-ujem na komp, pa svaku da proverim da li je smanjena, pa ako nije da izdvajam, pa svaku pojedinačno da smanjujem u PS-u i sačuvavam, pa tek onda da upload-ujem na photobucket. Tu izgubim sat vremena mesto da ih samo uploadujem bez razmišljanja i odmah okačim. Onda se žale ljudi što nije na vreme itd. Da ne radim ništa po ceo dan ne bi mi bio problem, ali pošto sam student i imam svaki dan da radim, ne mogu da gubim vreme na tome. Lakše je da svako smanji svoju fotku, a i sam kažeš da to nije neki problem...stvarno nije, kad je jedna slika u pitanju.

• Drug član, 755 postova
  • Motocikl: nekad

Neću da se raspravljam ,  recimo da meni to ne bi predstavljalo problem  :)

Ali to sam samo ja , kroz moje ruke je prošlo ko zna koliko stotina hiljada tuđih fotografija dok sam radio u foto radnji ... i nikad mi nije bilo teško da svakoj od njih posvetim svu potrebnu pažnju, da od loše postane pristojna, od pristojne dobra , i tako dalje...

Samo sam ja za to bio plaćen, tako da mogu da razumem Hellenu koja ovde sa svima  nama  ratuje za dž !  :-*

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Neću da se raspravljam ,  recimo da meni to ne bi predstavljalo problem  :)

Ali to sam samo ja , kroz moje ruke je prošlo ko zna koliko stotina hiljada tuđih fotografija dok sam radio u foto radnji ... i nikad mi nije bilo teško da svakoj od njih posvetim svu potrebnu pažnju, da od loše postane pristojna, od pristojne dobra , i tako dalje...

Samo sam ja za to bio plaćen, tako da mogu da razumem Hellenu koja ovde sa svima  nama  ratuje za dž !  :-*

Ja od pocetka takmicenja tolerisem neregularnosti, jer ne zelim nekoga da uskratim za ucesce zato sto sam ja zla i opaka. Nije meni problem da sredim slike, ali ja isto tako sredjujem zilion svojih fotografija i radova dnevno pa mi je predvece vec malo muka, ako bas ne moram to da radim. Nije meni ovo ratovanje, ja stvarno volim sto imamo ovaj odeljak na forumu, koji je jedan od pozitivnih gde se retko kad neko pokaci. Zato ako vi mislite da je OK da meni olaksate posao tako sto cete smanjiti jednu svoju fotografiju i time i ubrzati proces kacenja fotografija na glasanje, onda tako i uradite.

Ucestvujte i budite kreativni :-*

• Skuteras, 3691 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Nije stvar u tome da se olaksa helleni ( ako moze sto da ne, treba dete da uci :) ), da ona ne smanjuje slike i ne dangubi. Radi se o tome da postoje pravila i da treba da se postuju ako su vec postavljena. Ako se nekom ista ne svidaju neka to izlozi pa onda da se lepo dogovorimo i ako vecina pristane to i izmenimo. I dimenzije su zadate zbog lakseg pregleda slika. Mnogo teze ide kad je jedna slika veca, jedna manja. Mene cak nerivra kada se u nekoliko horizontalnih ubaci jedan vertikalni kadar (e to vec mora hellena da sredi :) ) ..... Da ne duzim sad bez veze

• Zainteresovan, 719 postova
  • Motocikl: KTM ima

Pravila su sasvim mekana i svako može da ih ispuni, onaj koji to ne čini ruga se ostalima.

Nego, ima li prijavljenih za takmičenje?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja