termogedzo 57 Napisano Februar 26, 2007 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Metro u Krnjaci, prosle nedelje su imali hidraulicne dizalice za motocike. Mislim da je cena sa PDV-om oko 4800 din. Znaci ne onakve kakve vidjate po servisima prikacene na kompresor, vec se pumpa pomocu nozne poluge. Uzivo sam video jednu i isprobao, radi posao. Otprilike ovako izgledaju, ali su plave boje. http://s00101983.shop.auctionweb.info/product_info.php?cPath=54&products_id=AW630339 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan KUpljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 929 Napisano Februar 26, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Takodje :klackalica: Extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano April 26, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan takodje kupljena....za te pare radi super...u louis-u je takva 100e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 26, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Moram je pogledati da li moze za viraga da odradi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano April 26, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sebi za suzuki odradio adapter da legne na ram,dok je bilo 4 u 2 moglo je da se digne tako sto poturim pod grane ali sada sa 4 u 1 nije moglo,tako da uz malo prepravke radi super,mada ima i dovoljnu cvrstinu nedavno sam dizao ceo prednji kraj na caletovom juku i nije bilo problema,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je maksimalna nosivost tih dizalica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 27, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, 400 kg je deklarisana. Nije problem u hidraulici vec u opterecenju na maksimalnom kraku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to provereno 400kg ili samo pise :?: :?: :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano April 27, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa trebalo bi da moze 400 kg,ja sam podizao ceo prednji kraj na jugo 55 mislim da ima sigurno 400 kg...ceo auto je oko 750 chini mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 27, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pa hajde malo razmisljanja, ako pise 400 kg, onda sigurno moze i vise ali to proizvodjac ne sme da deklarise vec samo ono sto je sigurno. Kako vec rekoh, nije problem u hidraulici jer je to standardna vertikalna dizalica koja na svom vertikalnom stubu dize daleko vise ali je problem sto se kod ove dizalice sirina samog kraka siri sa povrsine stuba na sveukupnu povrsinu dizalice i ogranicenje nastaje upravo tu. I...koji to motor hoces da dizes a da je tezi od 400 kg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Pitam zbog cene, ne znam kakav je kvalitet za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...