djura 28 Napisano Februar 28, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobro ti stoji crveni motor' date=' pristajat æe ti uz krizu srednjih godina[/quote'] pucam na to da ces, bas kada ja udjem u krizu srednjih godina, ti iz nje da izadjes i da mi prosledis svoj primerak. Good plan is priceless :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 28, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ðuro, nešto sam naèuo da dial-up ekipa sa foruma sprema tvoj atentat, samo da te upozorim, kažu mnogo su ti male slike. p.s. nisi od mene èuo! svaka ti èast za reportažu, dukci izgledaju odlièno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Februar 28, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Djuro, majstor si, nema šta, a znajuæi gostoprimstvo Chale i Franca, nesumnjivo si se proveo fenomenalno... Bravo za ekipu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 1, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i mnogo Ti zavidim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Mart 1, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan I juèer je bio Ducati day na Grobniku! Radio se test za Moto Puls! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 1, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno smo mu napravili ovaj tankpad da jebe oca! I u moto pulsu ce da izadje!!! Eeeej, pa mi smo zvezde! Od sada se druzim samo sa Severinom i Zdravkom Colicem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 1, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Cool! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...