Mario Marko 479 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Imam sledeći problem. Hoću da naručim Givijev nosač za kofer ali se on kači na neki nosač (šipku) koja se nalazi ispod plastike. Taj nazovi "nosač za nosač kofera" se ne dobija u kompletu a ja ga nemam na motoru??? Zanima me gde bih mogao da ga nabavim ili ako neko ima motor kao moj i na njemu taj nosač da se vidim da ga po njemu napravim? Evo i slika o čemu se radi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja samo da ga slikam. Malosam ga rastavio tako da sam skinuo za bocne kofere. Cim slikam saljem ti. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti puno. Nego reci mi jedno? Da li ti je to bilo na motoru ili si kupio naknadno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je na motoru, ono sto si ti obelezio se skida i umesto njega se montira prvo zadnji nosac a na zadnji nosac se dodaju ovakva dva dela i evo kako izgleda. Ovo je samo loeva bocna strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jasna mi je slika ali mi nije jasno gde se šta šrafi? Napisao si: "ova dva šrafa se šrafe na onaj nosač koji već imaš" Problem je što ja nemam ni jedan nosač1 Jedino ako si mislio na onaj koji ću da naručim. Evo nalo sam pojasnio sliku. Strelice pokazuju ono što ja NEMAM na motoru. Hvala za odgovor u svakom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 1, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je motor sa slike tvoj onda imas one dryace ya centralni kofer. Na njega se obo kaci. Uostalom ako dolayis na Kopaonik da se skijas svrati da vidis poydrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 1, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Problem je što motor sa slike nije moj. Ja nemam ni nosač centralno kofera (hoću da ga naručim) a ni onu šipku iimeđu plastike i njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 1, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ona mala sipka se skida i na njeno mesto se srafi ceo nosac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojaGSXF 0 Napisano Februar 1, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Grujicu odakle ti ti bocni nosaci kofera? Jel to original ili pravljeno? I jel smetaju zmigavci kada se stave bocni koferi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 2, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ugradjeno kada sam ga kupio. zmigavci su premesteni i sada su na zadnjom delu, slikacu ga popodane i postavicu slike. Mislim da moze lako da se naprave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 2, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ona mala sipka se skida i na njeno mesto se srafi ceo nosac. Možda za tvoj nosač ali za GIVI-jev nije tako. Evo slike kako se montira GIVI nosač - baš na tu šipku (slika 1) A našao sam i u katalogu delova koje su šipke koje mi trebaju (slika2) ima slika i kako izgledaju (slika3) kada se skinu,samo teško bi mi to neko napravio na osnovu slike tj. bez uzorka. Kako neka sitnica može da pravi probleme! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 2, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi nosaci na zadnjoj slici su original za suzuki i ima ih na svim gsx 750 f i gsx 600f modelima. Oni se skidaju i na njihovo mesto se ugradjuju nosaci. Ja imam samo zadni kofer i on je kopija GIVI a nosac je original givi. Ove sa strane sam skinuo jer nemam kofere. Uz kofer se kupi nosac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 2, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ovi nosaci na zadnjoj slici su original za suzuki i ima ih na svim gsx 750 f i gsx 600f modelima. Shvatio sam da je to fabrički na motoru ali na mom motoru je to skinuto - tako sam ga kupio! Da li je to ono što se vidi na prvoj slici između plastike i GIVI-jevog nosača ili nije? Oni se skidaju i na njihovo mesto se ugradjuju nosaci. Da li to znači da mi ni ne trebaju jer kažeš da se ionako skidaju da bi se na njihovo mesto ugradili nosači??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojaGSXF 0 Napisano Februar 2, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Te cevcice koje stoje original na gsxf sluze samo za kacenje mreze ili nesto slicno, nicemu drugo. To sto pokazuje strelica na prvoj slici to je to. Na mesto tih cevcica tacnije na njihove rupe kad se skinu mogu da se montiraju neki nosaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 2, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika. Ako nesto nije jasno pitajte Poz!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 3, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada mi je sve jasno! Hvala za sliku!!! Poenta priče je da se izgleda samo original givijev nosač šrafi na te male šipke ! To je i pravilo frku u celoj priči. Da li bi možda prodao te male šipke ako ti ne trebaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 3, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan ne bih prodavoa. Ako ti treba neka pomoc javi se. Iance vidim da treniras neki borilacki sport. imam i ja sina koji trenira judo vec 15 godina. Trenutno je na studijama u BG. Pozardv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Februar 3, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Probacu nekako da ga nabavim a ako ne uspem moracu da pravim ceo nosač. Dobro da si poslao ove slike gde se lepo vidi kako je to odrađeno. A što se tiče borilačkih veština ja sam i trener i jedan od osnivača internet portala o borilačkim veštinama www.borillacki-klub.com Pozdravi sina i neka navrati malo na Borilački klub da se družimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojaGSXF 0 Napisano Februar 3, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cudno mi da se ti nosaci bocnih kofera samo kace na nosac na dva srafa i nigde vise, vecinom idu i na fuzastere. Grujicu jesi ti nekada koristio njih zajedno sa koferima? jel to cvrsto? jel ima mesta za suvozaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 4, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidi se dobro. ima treci koji je i najvazniji i on se kaci kada se odvije onaj drzac za ruke pozadi pa se tu zasrafi zajedno sa drzacem tako da je veoma cvrsto. Ja nemam bocne kofere ali verovatno je imao predhodni vlasnik a evo i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 4, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan evo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojaGSXF 0 Napisano Februar 4, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda, odlicno stoje, to mi je zelja ali izgleda da cu morati sam da pravim te nosace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 6, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu nekako da vam pomognem pisite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...