igor-gs 162 Napisano Februar 25, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ljudi da se pohvalim, pazario sam TDMa ! Dvoumio sam se izmedju njega i XJ 900(koji je isto do jaja motor) i nekako prelomih na Tea! Motor je sa starom maskom, al k'o sad iz fabrike! Ima Marving topove i dosta je tih u leru dok povecanjem gasa nivo buke se rapidno povecava! Prvi utisci su da se veoma visoko sjedi a upravljac je dosta sirok! Standardna maska(vizir) nije pretjerano efikasna pa ce da padne vjerovatno MRA kod 3T-a! Kocnice kopaju u mjestu! Jedino mjenjac je malo grublji i cini mi se da je cak i na mojoj staroj Suzani 3x bolje salta al ko ce sad da gleda svaku sitnicu! Uglavnom to je za sada to a vise utisaka nakon malo duze voznje! Slike su u licnoj galeriji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 25, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke, u zdravlju da te sluzi!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 25, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam brate :!: :!: :!: Da se lepo druzete i slazete :!: Djuro, ima li te negde :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Februar 25, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Jedino mjenjac je malo grublji i cini mi se da je cak i na mojoj staroj Suzani 3x bolje salta al ko ce sad da gleda svaku sitnicu Ja sam mislio da je sitnica recimo plastika, a ne menjac :wink: Kako god, brzo ces se navici. U zdravlju ga vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 26, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na dobrom izboru! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miško 0 Napisano Februar 26, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa sreæom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Februar 26, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan cestitke iz Nis(a). gut machinen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 26, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Djuro' date=' ima li te negde :?: [/quote'] nisam ja sitna dusa...uvek mi je drago kad vidim da su drugi srecni...pa makar i zbog TDM-a Salim se, da te sluzi kao da je Strom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 26, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan djuro zar mu zelis toliko lose ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 26, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan djuro zar mu zelis toliko lose ? Ipak sitna dusa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 26, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i ja kolega na pravom izboru,vidi se da skuplja kriticna masa ako ne za sektu onda makar jedan mali klan. Meni licno se TDM nametnuo kao logican izbor u poredjenju sa DL 1000 , Varaderom koji su sigurno odlicni motori (smeta mi mala autonomija i glomaznost) i varijanti od 600- 650 ccm koji su ipak malo slabiji za moj ukus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 26, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam ! Da te dobro sluzi, i mnogo predjenih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan (smeta mi mala autonomija i glomaznost) Glomaznost roolz!!! :twisted: ps.Chestitke! Dobra alternativa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Februar 26, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i sve najbolje sa novom makinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Februar 26, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dobri ljudi! Samo jos registracija! Ovde deru bice oko 250 eura! Al vrijedi za sve pare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 26, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Igore, nije beg cicija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 26, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan èestitam, u zdravlju da te služi! makina izgleda super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Februar 26, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje s novo motorche i da se navozate puno mlogo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 26, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast da te dobro sluzi !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dino 8 Napisano Februar 26, 2007 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Pre kupovine Mt-03 zalepio sam se za jedan crni Tdm 850 iz 2000-te. Zakasnio sam jedan dan! Otisao je za BG! Tebi cestitam! Pravi izbor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozongti 0 Napisano Februar 26, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: BANJA LUKA Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je sa srecom Igore i u zdravlju te sluzio, moramo to da zalijmo domacom sljivom da te trema prodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Februar 26, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i da te dugo,dugo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Mart 1, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Eto cisto ako nekog iz RS zanima , danas platih registraciju, tablice,zeleni karton, ona osiguranja,poreze za TDM 97god i sve izaslo 640km(320 eura) a osiguravajuca kuca me castila kao stalnu musteriju 50km(25eura ) tako da me sve izaslooko 300 eura za ovaj motor koji je sad na meni! E pa brate toliko goriva necu potrositi za 5 godina voznje! E toliko bi me kostala i fina oprema za motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Mart 1, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Eto cisto ako nekog iz RS zanima ' date=' danas platih registraciju, tablice,zeleni karton, ona osiguranja,poreze za TDM 97god i sve izaslo 640km(320 eura)[/quote'] :shock: to je vec kriminal...... al dobro, da te sluzi uzdravlju i veselju i da se slusate fino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...