Gliga 4434 Napisano Januar 30, 2010 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan -2009. godište, 250 kubika. -8200km. -Registrovan do kraja maja ove god. -Redovno servisiran u ovlašćenom servisu u NS, imam servisnu knjigu. -Bez ikakvih nedostataka sa mašinom, razrada obavljena po PS-u -Ima nosač kofera (kofer ne ide uz motor), ručke zamenjene udobnijima. -Garažiran tokom zime. Nedostaci: zadnji amortizer pomalo curi, za sada se ne odražava na vožnju. Njega ću ja zameniti čim u servisu dobiju deo. Takođe treba zameniti prekidač stop svetla prednje kočnice, nastradao zahvaljujući nepažljivoj komšinici, a zamena takođe zavisi od servisa tj toga kada će im stići deo... Cena je 1100 eura. Tel: 064/27-42-128 Ivan, mail: gligag@yahoo.com. U oba slučaja pozovite se na BJB Slike: Boljih slika će biti kada bude lepše vreme mada se nadam da će do tada već naći novog vlasnika. Ako vas bilo šta zanima što nisam napisao pitajte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 31, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sjajna mašina! Svi smo imali prilike da sa uživanjem čitamo sve o njenoj razradi, malim zgodama i nezgodama, putešestvijama... Gligo, šteta što se odvajaš od ovako nečega u šta si se toliko uložio, ali ako mora, onda ti želim brzu i uspešnu prodaju. Siguram sam da, ko je kupi ima da se sit navoza i nauživa! Živeli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Gliga se dosta potrudio.Motor odrzavao po PS-u zamena ulja, filtera......lepo ga razradjivao u prvih 1000km.....napravio nosach. Mashina se lepo cuje....lepo radi......sve kako treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...