lalajko 2024 Napisano Mart 15, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Na tvom motoru je auspuh nisko pa ne smeta, ali je obicaj da se ove torbe okrenu kontra - sirom stranom napred, tako da donja ivica torbi prati liniju repa. Ovo je narocito vazno kod motora kojima je izduv gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan tako je...ja skoro da ni nemam auspuh... ali probali smo i na z750...mozhe...samo su malo migavci prob Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Mart 16, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan cekaj jel ovo sa jednim remenom ispod sedista a jednim preko? ili jedan remen ispod oklopa, a jedan preko sedista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan imas tri...ovu jednu sam stavio preko,mrzelo me da stavljam ispod sedista... ide preko (tj, ispod sedista) i 1 ispod repa...i imas jos 6 traka da stegnes da to ne mrda nigde i nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas dobio tank i bocne torbe i prezadovoljan sam sa tank torbom ogromna je i moze puno toga da stane u nju a ima i dosta dzepova sa strane ,bocne sam odmah prosledio za kraljevo polako se spremamo za novu sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Al je brz brat Sekula. :o Gorane, Kraljevo cheka. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bocne pregrade jos nisam ni otvorio da vidim kako izgledaju :o. Inace kao sto rece kolega odlicna je torba a i ne smrdi kao sto su neki izgleda dobili iz lose (smrdljive) serije ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Mart 17, 2010 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre tri dana narucio iz Louis-a tank-torbu od 8L, sifra 10025345. Danas stigla, nema potrebe da pricam preko koga Odmah sam isprobao kapacitet, staje tacno sve sto sam i ocekivao od tank-torbe : kisna navlaka i kaisevi iz kompleta, pederusa, digitalac+punjac, telefon+punjac, 2-3 pakle cigara, kutija od 25 diskova i rukavice. I ima jos malkice mesta U kompletu dolazi torbica, jedan kratki kais, cetiri duza i pokrivka protiv kise. Dno je spolja 'gumirano', tri magneta, providni dzep za kartu ili gps. Sutra bi trebalo da je isprobam na mopedu ali sam ubedjen da ce to biti to. Cena na popustu 13 evara i nije iz smrdljive serije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ako ima jos neko zainteresovan za bocne torbe, meni treba tank pa da se udruzimo i narucimo .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan niko ??? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebaju bocne ali nisam u toku pa mi pojasni mozes i ovde a i na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebaju bocne ali nisam u toku pa mi pojasni mozes i ovde a i na pp jedan clik na link ;D http://www.louis.de/_401d8e7419513a163a00a578713a8c7588/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=515&wgr=251&list_total=13&anzeige=0&artnr_gr=10059270 fora u tome je da kada kupujes odvojeno cena ovih artikala je po 40€, a oni su dali popust pa ako pazaris zajedno dobijes za 60€... e sad svako od nas da po 30€ i dobijemo ono što hoćemo za 10 jura manje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara hoces da zoves Sekulu ili da se prvo vidimo!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ..... sutra kada javim sekuli saljem ti poruku pa se dogovaramo, jel moze tako.... samo mi pošalji broj na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno ti Sekuli pusti sms sada, a broj je 063/280-063 poslao sam ti i na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra vam je kombinacija,a i ovi bočni cegeri od po 15 lit. su do 00.Prošle godine po onom potopu u Kovinu,i sa skrivenim navlakama odradile su svrhu...Ko nije mnogo zahtevan i ne treba mu prikolica,završiće mu poso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano April 10, 2010 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra vam je kombinacija,a i ovi bočni cegeri od po 15 lit. su do 00.Prošle godine po onom potopu u Kovinu,i sa skrivenim navlakama odradile su svrhu...Ko nije mnogo zahtevan i ne treba mu prikolica,završiće mu poso. Ne izgleda ovo lose na cruseru.... a sta sve staje unutra??? p.s. jeste li se dogovorili oko tih bocnih i oko tank torbe? Jel neko nesto uzeo ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan fino cuce na motoru... zoltan i ja smo narucili kod sekule, jedino da sacekas nekog pa da se opet uparite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan sve preporuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko hoce bisage mozemo da se udruzimo posto meni treba tank torba. Koliko litara je tank torba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Jun 19, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko hoce bisage mozemo da se udruzimo posto meni treba tank torba. Koliko litara je tank torba. Meni trebaju bočne torbe, ako ima neko zainteresovan da delimo, tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Jun 19, 2010 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko hoce bisage mozemo da se udruzimo posto meni treba tank torba. Koliko litara je tank torba. Meni trebaju bočne torbe, ako ima neko zainteresovan da delimo, tu sam. Imam na prodaju iste takve Louis bocne torbe, 30 EUR i saljem ti o svom trosku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Jun 19, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da šalješ, daću ti telefon gde da ih daš u Nišu i uzmeš novac odmah. Važi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Jun 19, 2010 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da šalješ, daću ti telefon gde da ih daš u Nišu i uzmeš novac odmah. Važi? O.K. javljaj saljem ti tel na pp. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...