Stojke 1 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! :) 1) Kao sto i pise u naslovu, zanimaju me PANTALONE, koje imaju OBLIK FARMERKI, ne bitno od kog su materijala (dzins, gortex, itd)! 2) Resio sam da kupim neke, a vi mi pomozite za koje da se odlucim ??? 3) Ujedn recite mi i kritike ako ste imali dodira sa istim (npr. losa zastita, vrucina, los kvalitet....) ??? Unapred hvala, STOJAN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 301 Napisano Januar 30, 2010 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan A neko malo pojasnjenje za koju eksplataciju ti trebau te pantalone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 31, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pojma neznam kakve su pošto gledam i za sebe ali mogu da ti kažem gde da ih pogledaš na louisu... čisto da bi imao predstavu... znači na louisu ides na Textilbekleidung pa odabereš Textilhosen... ono što si ti rekao bi bilo npr http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=110&wgr=860&list_total=38&anzeige=0&page=0&artnr_gr=205313 ili http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=110&wgr=860&list_total=38&anzeige=0&page=0&artnr_gr=208730 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan A neko malo pojasnjenje za koju eksplataciju ti trebau te pantalone? Pa ovako, trebaju mi pantalone za 20 do 30 stepeni, da imaju one osnovne protektore, a ovi modeli (koji imaju kroj farmerki) mi se mnogo svidjaju i takve bih kupio. Video sam u BALOSAVI - 3t racing, bas ovakve crne i kostaju 90e. Imaju i klasicne PLAVE farmerke sa protektorima na kolenima i takve kostaju oko 60 e, mada ove crne su dosta ozbiljnije uradjene i imaju bolju zastitu... Kako se ponasaju ovakve pantalone na temperaturama 20-30 stepeni, i preporucite mi koje da kupim, kako bih mogao da vozim u ovim vremenskim uslovima, da mi ne bude ''mnogo'' vrucina, a da imam neku pristojnu zastiitu...? Da li je tako nesto moguce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 301 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Razlika u voznji na 20 i 30C ti je ogromna, da ne kazem da je na 20 u dzins materijalu prohladno (barem meni) a cordura je vruca na 30C, narocito kada stanes. Gore-tex je prava stvar, izmisljena da odrzava temperaturu ali i kosta. U sustini za po gradu mogu i obicne farmerke sa protektorima preko na kolenima u tom temperaturnom rangu da zavrse posao, za put je uvek zgodnije nesto toplije ili ako imas da priustis nesto sa gore-tex, simpatex membranom poput ovoga na linku. Tesko ces pronaci skroz univerzalno resenje za toplo i hladno vreme, grad i otvoreni put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Razlika u voznji na 20 i 30C ti je ogromna, da ne kazem da je na 20 u dzins materijalu prohladno (barem meni) a cordura je vruca na 30C, narocito kada stanes. Gore-tex je prava stvar, izmisljena da odrzava temperaturu ali i kosta. U sustini za po gradu mogu i obicne farmerke sa protektorima preko na kolenima u tom temperaturnom rangu da zavrse posao, za put je uvek zgodnije nesto toplije ili ako imas da priustis nesto sa gore-tex, simpatex membranom poput ovoga na linku. Tesko ces pronaci skroz univerzalno resenje za toplo i hladno vreme, grad i otvoreni put Samo da se razumemo, koji je goretex materijal, a koji cordura? Nov sam u ovome, pa nemam puno iskustva. Imam ovu jaknu http://www.modeka.de/englisch/trace_final_detail.php?site=083580, a ne znam koji je materijal, a placena je 100e!? Pantalone koje bih uzeo su ove http://www.modeka.de/englisch/trace_final_detail.php?site=085850, a kostaju 90e. Sad mi reci ima li za te pare boljeg resenja? Ako je 20c hladno, obucicu ispod njih jos nesto, to mi je najmanji problem! A valjalo bi da mogu da se voze na 30c, bar na otvorenom putu, one DZINS FARMERKE sa PROTEKTORIMA mi ne izgledaju bas sigurno sto se tice zastita? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 301 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se razumeli, sve sto je pravljeno kao univerzalno je napravljeno kao najsrecnije resenje da zadovolji potrebe tako da ni jednu ne moze da zadovolji u potpunosti. Cordura ti je spoljni materijal, tj plastika koja je vetro nepropusna, imas jos raznih naziva u zavisnosti od proizvodjaca. Goretex je membrana koja omogucava kozi da dise. Pogledaj te pantalone, ovde mi deluju kao dsa su od dzinsa a onda teko da su bas vodo i vetronepropusne sem ako nemaju vise slojeva u sebi. Na 20C ti nece biti hladno po gradu, problem ti je na putu ako "produvavaju", a na 30C pirkanje vec znaci Za dzins farmerke zastitu mozes da resis sa spoljnim protektorima ali imaju nedostatak da nemaju vezivanje za jaknu. uzmi sta ti se svidja, ionako to nije neka trajna investicija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se razumeli, sve sto je pravljeno kao univerzalno je napravljeno kao najsrecnije resenje da zadovolji potrebe tako da ni jednu ne moze da zadovolji u potpunosti. Cordura ti je spoljni materijal, tj plastika koja je vetro nepropusna, imas jos raznih naziva u zavisnosti od proizvodjaca. Goretex je membrana koja omogucava kozi da dise. Pogledaj te pantalone, ovde mi deluju kao dsa su od dzinsa a onda teko da su bas vodo i vetronepropusne sem ako nemaju vise slojeva u sebi. Na 20C ti nece biti hladno po gradu, problem ti je na putu ako "produvavaju", a na 30C pirkanje vec znaci Za dzins farmerke zastitu mozes da resis sa spoljnim protektorima ali imaju nedostatak da nemaju vezivanje za jaknu. uzmi sta ti se svidja, ionako to nije neka trajna investicija OK, razumeli smo se....kupujem ove http://www.modeka.de/englisch/trace_final_detail.php?site=085850 Reci mi samo imas li kakva iskustva oko TANK TORBI, i ona mi treba, srednje velicine, neka jeftinija varijanta, videh cesto se pominje neka LUIS 70, valja li ta i kakvog li je kvaliteta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 301 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je sa srecom kupovina pogledaj malo po forumu bilo je diskusija, ja ih licno ne volim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...