korniSh1 363 Napisano Octobar 7, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dve fotografije nastale na glavnoj železničkoj stanici u Beogradu. super! kakav je ovo objektiv i koji aparat ? Nikon d70s i nikonov fišaj 10,5mm! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Octobar 8, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da probam... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Octobar 12, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Subotica,gradska kuca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 15, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan photo by Riccardo Crocetta & Roy Caramagno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 16, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se pohvalim, uzeo sam malo bolji aparat, pa da opalim i ja neku nocnu Slikano iz ruke 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 16, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan nemam više plusića...doć'u sutra da te ozelenjavim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se pohvalim, uzeo sam malo bolji aparat, pa da opalim i ja neku nocnu Slikano iz ruke auu sto je dobra fotka!koji je aparat? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 17, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se pohvalim, uzeo sam malo bolji aparat, pa da opalim i ja neku nocnu Slikano iz ruke auu sto je dobra fotka!koji je aparat? Ma neka krsina Jedino ja sto umem, pa izvlacim maksimum iz njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 17, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan najvolem skromne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 17, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ajde posto ste vi skromni sa svojim doprinosom ovoj lepoj temi, moracu ja da ubacim jednu malo pre snimljenu Pogodite koja je ovo naparava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilenaOly 31 Napisano Novembar 20, 2011 (promenjeno) U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot Elyseo 100 Prijavi odgovor kao problematičan Panorama Nbgd-a Promenio Novembar 20, 2011 član MilenaOly 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan daj ljudima da vide neku od onih tvojih loptičastih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilenaOly 31 Napisano Novembar 20, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot Elyseo 100 Prijavi odgovor kao problematičan ali lopticaste nisu nocne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan pa na neku drugu temu okači, naravno... ima tamo "vaše umetničke kerefeke"... ili tako nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilenaOly 31 Napisano Novembar 20, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot Elyseo 100 Prijavi odgovor kao problematičan ahaahhaa ma videh... ali.... nEsu to kerefeke izvin`te za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 1, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Jedna onako bezveze Edit. Evo jedna od malo pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 2, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ljubljana,kraj decembra 2011,badnje vece,amaterski...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Januar 2, 2012 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Duh na Forks Of the Credit Road: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Januar 2, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Most na Adi, juce slikano 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 2, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno!! Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan valjda se računa u noćnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Januar 3, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajd jos jedan Most na Adi 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 19, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog noćnog.... exp 30s, F/3.5, ISO 200 Nikon D40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 11, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Februar 12, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Leeeleeee, pa ono se dole ja spremam da ga oborim u Ruzveltovu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...