Funduk 29 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan mozda sam omasio temu ali ima bar sta da se vidi http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Hk/mx4rV_18038127836273207916203.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan a moze i ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan a moze i ovako Može, može ali samo prva slika ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jezero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan josh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan a moze i ovako Može, može ali samo prva slika ;D ;D ;D Samo sam te cekao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7437 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna nocna k'o za Facebook. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Malko dr'cu ruke od 'ladnoce ali je bas fina fotka...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7437 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ne dr'ce ruka, dr'cu oni od 'ladnoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ne dr'ce ruka, dr'cu oni od 'ladnoce. :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Jedna nocna, sa pitanjem. Zna li neko kako uslikati Mesec? Meni uspevao samo kao na slici dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna nocna, sa pitanjem. Zna li neko kako uslikati Mesec? Meni uspevao samo kao na slici dole. Stalak + duga ekspozicija...pa eksperimentisi sa blendom i osetljivoscu dok ne dodjes do zadovoljavajucih rezultata! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Prva - sa jedne ture BJB-a Druga - reli 2009 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 2, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmmm... druga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Prva - sa jedne ture BJB-a U jeeeeeee! Nice! Druga - reli 2009 ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedna nocna, sa pitanjem. Zna li neko kako uslikati Mesec? Meni uspevao samo kao na slici dole. Stalak + duga ekspozicija...pa eksperimentisi sa blendom i osetljivoscu dok ne dodjes do zadovoljavajucih rezultata! Stalak je u svakom slucaju obavezan.Probao sam vise puta sa dugom ekspozicijom koja od njega pravi svetlu mrlju i gube se detalji ali mogu se praviti razni efekti uz pomoc meseceve svetlosti i to moze biti jako zanimljivo.Na ovakvim fotografijama uz preduslov da znamo sta hocemo jako dolazi do izrazaja kvalitet kamere i optike kojom slikamo.Nije moguce dobiti detaljnu sliku pejzaza i meseca u isto vreme(bar sa fuji-jem s5600). Fotka meseca u krupnijem kadru slikana kratkom ekspozicijom i sa nizom ISO vrednoscu(ako koristis zastareli aparat sa malim senzorom kao sto je moj) dace detaljnu sliku meseca ali ce sve ostalo biti podeksponirano,ako te ostalo ne zanima onda zum na mesec,kratka ekspozicija i to je to. Dve slike razlicito eksponirane pa naknadno spojene u jednu dace sliku na kojoj se vide detalji i meseca i pejzaza u noci ali ovakva slika nije realna,zanimljiva je na prvi pogled ali je u stvari bezvredna i nije cilj foto amatera. Moguce je da nesto od ovoga nije tacno ali je u svakom slucaju sve suprotno od onoga sto sam ja radio a ja nisam napravio ni jednu dobru sliku meseca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Zimska noć sa krupnim pahuljicama... 15. februar 2005, 0:30:24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo par zimskih ovo je najbolje sto sam uspeo sa mesecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan otvor blende je 3,2 a duzina eksponiranja 1,3s,nema stalka aparat je oslonjen na ogradu. mislim da bi slika bila bolja da je otvor blende manji a duzina ekspozicije veca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tramvaj 7Л. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Les 2 alpes, francuska, pogled sa terase apartmana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Mart 22, 2010 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene dve slikice. Vezbam malo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 22, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Opa Komatovicu, udarilo ti prolece u glavu ? ;D Lepo si se zaigrao, mada ti je malo pobegao color balance na drugoj .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...