rundika 1 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem zupcanik trece brzine za Hondu CB iz '81-e godine.Zupcanik se nalazi na osovini na koju ide i pogonski lancanik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 27, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Sad bi jedan moj drugar rekao sta ima da kupujes drugi, zalepi taj tecnim metalom. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rundika 1 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da ga uopste ne stavljam,dosta je 4 brzine,a? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam gde ima,u madjarskoj,pre budimpeste,ima jedno selo,majoshaza se zove[veliki moto otpad] ,samo najverovatnije mora ceo menjac da se uzme,ali vredi uzeti sigurno nece biti skupo,ako treba dacu ti broj telefona,samo nadji nekog,ko zna madjarski jezik,jer oni ne znaju srpski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rundika 1 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze,znaci mi mnogo i broj telefona,snaci cu se jezik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan http://cgi.ebay.de/Honda-CB-650-F-Typ-RC03-Getriebe-transmission_W0QQitemZ360117585967QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item53d8ae482f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rundika 1 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sve sa frajlaufom,za te pare.havarisan imas pice,jos samo da nadjem nekog da to donese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan jel ti odgovara od cb 550? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rundika 1 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da su isti,da je razlika u cilindrima.Ako imas taj menjac,premeri neku osovinu ili zupcanik,pa cemo znati sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan mozda ima drugar. pitacu ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...