Dutchman 114 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ;D da ne poverujete shta sve nece smisliti , radi na struju , kazu da svaki motor od 650ccm pa navishe moze da podrzi ovakav uredjaj a slabije mashine nece moci , zbog struje , zanimljiva ideja , pogotovu shto mislim da je ovo ustvari toplotni inverter , neznam kolika je njihova cena ali znam da moze da se napravi relativno jeftino tipa za 100e sigurno ako ne i jeftinije al eto zanimacije za one koji ma je leti vruce a zimi hladno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan I nema zime...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan A sve sto zagreje ovaj fen, izvuce ona rupa izmedju jakne i creva, gde se kaci na prsluk. Efekat toplo hladno na ledjima.. Milina za invaldsku penziju. Plus posto ne mozes da imas vise kofer na motoru, na sve stvari koje inace ne nosis sa sobom dodajes CREVO ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Januar 28, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Haha setio sam se slicne tehnologije prikazane u filmu "Brazil" kad De Niro zameni onim likovima creva za vazduh i "izduvna" creva. Pa kad pocnu da se pune gov.... Ahahahahaha inace simpatican proizvod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, bez uvrede - ali mnogo glupa stvar! Kad vožnja postane nemoguća bez ove sprave onda treba iskoristiti prava koja pruža B kategorija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Januar 29, 2010 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Već sam u onoj temi o vožnji u opremi na 30+ napisao da sam ovo video pre 10 godina na TV i da mi se čini da su bili Izraelci. Vidim da se dobro sećam. Ako se ne varam to su za pandure oklepali da ne pocrkaju na 40 stepeni po per sati u smeni. Ja ovo iz fotelje ne bih kupio, ali da mi neko ponudi kad se na 35 zaglavim u gužvi ne znam šta bih uradio. Još da povežu sa kacigom A i na Gold Wind-zima ima neka munja ako kupiš posebno odelo. Dal samo greje ili i ladi ne mogu da tvrdim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan U pateku idu i dva montiraca za tockove, da te otkoce posle takvih promena temperature. Vec zamisljam, napolju 35 + , vozi 100-120 km/h (vetra kolko hoces) pa na sve to klima koje se distribuira krog distribucioni prsluk .... Milina, taman jednosmerno do neke banje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 30, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva glupost!!! MAMIPARA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jeste glupost , al ovce su za shishanje .... ko zna koliko su ih do sada prodali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...