Motoholic 2331 Napisano Januar 31, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Jbt Bene, obe ove slike su ti bolje od one koju si poslao. :o Svaka čast! Čestitam pobedniku, i šaljem mu muziču nagradu! ;D http://www.youtube.com/watch?v=9pWgsQQI0qM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam pobedniku! Koja je sledeća tema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na čestitkama, ja sam napravio No.2. Slikao sam sa Nokia E51, kamera je skromnih performansi, ali može da posluži. Na fotografiji je leva beogradska obala Dunava, u visini budućeg mosta Zemun - Borča. Most će u bliskoj budućnosti potpuno promeniti izgled celog kraja, pa će ovakve slike postati zanimljivi dokumenti. Hvala i Motoholicu na muzičkoj čestitki, ali ja sam odrastao u ciganskom kraju i ciganska sam duša, pa mi je tako primerenija Đan Sever.Oni koji me poznaju, kunu se da ja u klipu igram na njenu pesmu: http://www.youtube.com/watch?v=JVTjYJDnhzg Sledeća tema neka glasi ‚‚O tome ti pričam!". Neka svako slikom pokaže nešto šta je na njega ostavilo utisak, dobar ili loš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Februar 1, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ti ga za temu i za sliku. Glasao sam je. A imam i ja isti taj fon i bas pre pricam kako mu je kamera tesko njesra i da mu je to najslabija tacka, kad ono medjutim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke pobedniku!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan I od mene čestitke ! Ovaj put nisam učestvovao ,al' sam glasao ... za 2. naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jbt Bene, obe ove slike su ti bolje od one koju si poslao. :o Svaka čast! Čestitam pobedniku, i šaljem mu muziču nagradu Jbt Bene, obe ove slike su ti bolje od one koju si poslao. :o Svaka čast! Čestitam pobedniku, i šaljem mu muziču nagradu! ;D http://www.youtube.com/watch?v=9pWgsQQI0qM i meni se cini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 1, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Moja je No.3, analogna. Fotka je nastala g. 2000, Kredarica 2514 n.m., ispod Triglava. Slikano je sa prozora Triglavskog doma. Ljudi stoje na heliodromu. Do ovde je 5-6 h, pešaka (plus 1-2 h do vrha Triglava). Kompanijon, sa kojim sam bio gore je iz Leskovca!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Vlilis !! Nova tema je odlicna. Bravo i za sve ostale ucesnike. Tomo, fotka ti je super, nemoj da izostajes u buduce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...