laband 162 Napisano Mart 9, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno da nema, niti æe je biti Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Mart 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ,TO JE ONO STO JE SVABA NAPISAO I STO JE RIZIK I BAS ME INTERESUJE KAKO SI DOSAO DO TE INFORMACIJE DA JE PADANO SA MOTORA. ALI NIJE U REDU DA MI TAKVU NEGATIVNU REKLAMU PRAVIS. NISI ME NI U JEDNOM MOMENTU PITAO KOSTA LI TO MENE RAZGOVOR SA NEMACKOM 5,6 PUTA. JA SAM MOGAO SAMO DA TI UCINIM USLUGU PREVOZA I DA TI SREDIM MANJU CARINU I KOLKO VIDIM DA TI JE NAPLATIO ISTO KOLIKO SAM TI I JA TRAZIO A OSTALO JE TVOJ RIZIK. STA DA MOTOR NIJE BIO OK ON BI TI DOTERAO I OSTALO JE TVOJA BRIGA JEL TAKO . DRUGO STO BI TI REKAO ZA GREJANJE AUSPUHA I OSTALIH STVARI!?!?! JA IMAM ISKUSTVA SA TAKVIM MOTORIMA (EN 500) TE MOGU SAMO DA TI POMOGNEM. MISLIM DA SAM BIO SASVIM JASAN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 10, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Neki moj prijatelj koji nije u tim vodama je zvao Nemca i on mu je rekao da je padano sa motora.Ok Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Mart 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan U KAKAV JE DOBAR NEMAC PA REKAO. DAJ NEMOJ MOLIM TE ALI NIJE NI BITNO PONEO SI SE NEFER. TOLIKO OD MENE A UCLANIO SAM SE NA FORUM PO PREPORUCI MOJIH PRIJATELJA KOJI SU CITALI TVOJU PORUKU, SLUSAJ DA ME TO NEVREDJA I NE DODIRUJE NEBI SE TU PREPUCAVAO S TOBOM. OK ZABORAVI MGMOTORS TAKVI SMO MI SRBI ZATO NAS I SVRBI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Mart 11, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Pisite malim slovima (ugasi caps lock), a prepucavanje sa bilo kim sigurno nece podici rejting firme. Decku se nije svideo dil sa tobom i to je to! Nadam se da ce neko zakljucati ovu temu, vec iritira ljude jer nicemu ne vodi, zar ne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...