red_alert 16 Napisano Januar 25, 2010 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju enduro jakna S velicine marke SOB ...jakna je u extra stanju nije nosena skoro u opste ...ima sve protekore(laktovi,ramena ,ledja) zimska postava koja se skida ,trake za podesavanje struka .. cena 5000 din ali moze i dogovor oko cene ,, za vise informacija zvati na telefon o63/468584 nebojsa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 25, 2010 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan mali update o merama duzina mereno s ledjne strane je 80cm ,duzina rukava je 62cm..obim grudi 105cm,sirina ledja je 52cm jakna je 100% vodo i vetro nepropusna ,,i ima rajfeslus za spajanje sa pantalonama a sutra postavljam bolje slike ove su slikane telefonom posto nemam aparat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 26, 2010 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 4000 ili kazite vi neku cenu ..meni ta jakna stoji u ormanu ,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 26, 2010 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ajde za 3500din meni stvarno ne treba ,,ja nosim Xl a ovu mi brat poslao greskom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je broj na jakni? Da nije 52 (mnogo slicne mere kao na mojoj jakni).. a i lepo pada cena kod tebe... Moze i lepse slike da vidimo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 26, 2010 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 27, 2010 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je ovo povoljna cena za ovakvu jaknu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 27, 2010 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan jakna prodata ,,kolegi sa foruma .... moze LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...