Jump to content

Moto Zajednica

s.o.s. italija

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 113 postova

situacija je sledeca :imam 2000e i posedujem hrvatski i srpski pasos a zeleo bi da uvezem neki enduro iz italije ,sta je najbolje raditi ,dali postoje col table u italiji a najvise me muci neka odjava tamo koja navodno traje par dana ,dajte mi neke savete jer ako i ove godine budem vozio bicikli odlepicu ,hvala unapred

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Znam za taj sajt ali me vise zanima sama procedura oko kupovine ,dovozenja ,carine ,kako da puknem sto manje kesa na te gluposti tako da mi vise ostane za sam motor npr yamaha xt ,kawasaki kle ,aprilia pegaso i sl. ,vozio sam pre gsxr 750 r a sada sam vec 4 god. bez motora i skroz sam ispao iz price ali moram da se vratim ponovo u zivot 8)

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT

sa italijanima je malo zeznuto,nece da daju auto ili motor dok se ne prevede na tebe a to ti je nepotreban trosak,a mogu da se uzmu nazovimo to probne tablice sto ti je opet zezancija ,najlakse ti je da motor teras na ugovor o kupoprodaji ako vlasnik hoce da to uradi,pa dodjes ovde sa njegovim papirima i ugovorom i zavrsavas posao a posle vratis te papire njemu

• Svrati ponekad, 385 postova

Znaci i mene ceka isto njesra sa ZABARIMA ne mogu da verujem da su tako komplikovani.Ne znam da li je ispa procedura i sa polovnim kolima.Ako je slicna pitacu druga,koji uvozi kolica iz italije pa cu si valjda pomoci i tebi i sebi :D

Pozdrav

nadam se da ce hteti tako neznam da li ima razlike ako se motor kupuje u concessionario (njihov shop) ili od privatnog lica ,fuck glupi zabari gde da budem par dana dok traje ta odjava izgleda da cu ipak morati iz nemacke znam da su tamo skuplji ali kontam i kvalitetniji motori .

• Zainteresovan, 554 postova
Mislim da je bolje provesti par dana u italiji nego svabiji.A sto mislis da su u svabiji bolji motori? 8)

Iskustva mog druga koji je isao po belom svetu dovozeci usluzno automobile su sledeca:

-Italijani su komplikovani!

-Italijani hoce da slazu (nebeski narod :D )

- U Italiji su motori jeftiniji!

-Jebes ti to sto su im motori jeftiniji kad ti sve izadje na nos!

-Svabe su Svabe!

Par mojih drugova je kupilo motore u Italiji i zaista se uverilo u sve prethodno!

hvala nazvacu ga ,za nemacku imam varijantu da idem sa drugarom koji vozi kamion za holandiju tako da putuje kroz citavu nemacku pa sam kontao da odvojim par dana sednem sa njim i na sta naletim ,brine me to sto je njegov kamion ogroman i nemogu se zavlaciti u neke guzve i sl. nego samo ono sto nam je usput

• U prolazu, 91 postova
  • Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally
nazovi mog prijatelja zivi i radi u italiji mozda ima nesto za tebe +393494134 inace on uvozi motocikle

Èini mi se da nedostaju 3 cifre u ovom broju telefona, 39 - pozivni za Italiju, 349 - pozivni za mobilni i trebalo bi da ima još 7 cifara.

I ja sam zainteresovan za kupovinu motora u Italiji. Zbog ovih komplikacija sa papirima više bi mi odgovaralo mi ga donese neko ko se time veæ bavio. Problem je što ovih par ljudi koje sam kontaktirao donose samo iz onih par oblasti na severoistoku zemlje. Znate li nekoga ko bi mi pogledao/doneo motor iz Toskane?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja